Hyundai i10 1.0 Comfort, Nl, 1e Eig. Carplay, Cruise, L.m.

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Van Heijningen Auto's B.V.
Valeton 2b
5301 LW Zaltbommel
Gelderland (NL)
Tel. 0418745668
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 10.950,00
Merk  Hyundai
Model  i10
Type  1.0 Comfort, Nl, 1e Eig. Carplay, Cruise, L.m.
Bouwjaar  2020
Km.  84.912 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  899 kg.
APK tot  23-05-2026
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Ruitenwisser achter, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Hyundai i10 1.0 Comfort, NL, 1e eig. CarPlay, cruise, L.M.
Kenteken: H-935-TRMerk: HyundaiModel: i10APK tot: 23-05-2026Tellerstand: 84912 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2020Transmissie: HandgeschakeldKleur: witMotorinhoud: 998 ccAantal cilinders: 3Motorcode: G3LDVermogen: 49 kW / 67pkLedig gewicht: 899 kgAantal zitplaatsen: 4Verbruik: 4.1 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 367 cmBreedte: 168 cmHoogte: 1480 cmAantal sleutels: 2Onderhoudshistorie aanwezig: Dealer onderhoudenMotorrijtuigenbelasting: € 88 - 95 per kwartaalEmissieklasse: Euro 6
ComfortBoordcomputerCruise controlExterieurAchterruitwisserBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale vergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 14 inchMistlampen voorInfotainmentBluetooth audioDABMultimedia-voorbereidingRadioSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAircoBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarElektrische ramen voorLederen stuurwielLederen versnellingspookStuur verstelbaarStuurbekrachtigingMilieuStart/stop systeemOverigeAnti Blokkeer SysteemApple Carplay/Android AutoBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingElektronisch Stabiliteits ProgrammaHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorPassagiersairbagRijstrooksensor met correctieZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemHill hold functieIsofix bevestiging voor kinderzitjes
Origineel Nederlands geleverde auto afkomstig van de 1e eigenaar, verkeert in zeer goede staat en rijdt en schakelt heerlijk. Alle boekjes, de 2 originele sleutels en de volledige onderhoudshistorie zijn aanwezig. De auto is voorzien van een geldige APK t/m 23-05-2026.

De prijs inclusief 12 maanden BOVAG Netwerkgarantie bedraagt €11.445,-. Uw auto kan bij een BOVAG aangesloten autobedrijf bij u in de buurt gerepareerd worden mocht dit nodig zijn.

U kunt een Koreaans merk kiezen omdat de waarde zo hoog blijft, ook na een paar jaar. En anders doet u het vanwege de fabelachtige prijs-kwaliteitverhouding. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. In deze Hyundai profiteert u onder andere ook van: 14 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Deze auto heeft airconditioning aan boord. De uitrusting van deze Hyundai is met lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze Hyundai is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. In deze Hyundai vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto kan geleverd worden met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

-------------------------------------------
Wij zijn een BOVAG aangesloten bedrijf dat is gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte, kwalitatief hoogwaardige auto's met een correcte kilometerstand en een volledige onderhoudshistorie. Al onze auto's zijn voor ze aangeboden worden volledig gecontroleerd en hebben een vloeistof controle gehad zodat u veilig de weg op kunt.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 14.00 uur geopend. Omdat wij regelmatig onderweg zijn vragen wij u vriendelijk om voor uw bezoek even contact met ons op te nemen zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.
Inruil van uw huidige auto is mogelijk, neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend voorstel.
Wij helpen u graag met het financiëren van uw nieuwe auto.
Wij rekenen geen afleveringskosten.
Tenaamstellen van uw nieuwe auto en eventueel vrijwaren van uw oude auto kunnen wij bij ons op het bedrijf, dit valt onder onze service.
Onderhouds- en garantiepakketten kunnen wij leveren tegen meerprijs, hierover informeren wij u graag.
------------------------------------------

Van Heijningen Auto's B.V.
Valeton 2 B
5301 LW Zaltbommel
0418745668
info@vhautos.nl

www.vhautos.nl

Laatst bekeken