Ford Fiesta 1.0 Ecoboost Titanium, Nl, Trekhaak, Veel Opties

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Van Heijningen Auto's B.V.
Valeton 2b
5301 LW Zaltbommel
Gelderland (NL)
Tel. 0418745668
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 11.950,00
Merk  Ford
Model  Fiesta
Type  1.0 Ecoboost Titanium, Nl, Trekhaak, Veel Opties
Bouwjaar  2017
Km.  99.753 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.063 kg.
APK tot  20-12-2025
Motorinhoud  998 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Ruitenwisser achter, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Wij hebben meerdere Ford Fiesta op voorraad, klik op alle advertenties voor een overzicht of bezoek onze website: www.vhautos.nl


Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Titanium, NL, trekhaak, veel opties
Kenteken: PR-193-DMerk: FordModel: FiestaAPK tot: 20-12-2025Tellerstand: 99753 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2017Transmissie: HandgeschakeldKleur: grijs MetallicMotorinhoud: 998 ccAantal cilinders: 3Motorcode: SFJKVermogen: 73 kW / 99pkLedig gewicht: 1063 kgMax. trekgewicht: 1000 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 4.3 l/100 kmBTW/Marge: BTW aftrekbaar, de prijs is inclusief BTWLengte: 407 cmBreedte: 176 cmAantal sleutels: 2Onderhoudshistorie aanwezig: Dealer onderhoudenMotorrijtuigenbelasting: € 139 - 151 per kwartaalEmissieklasse: Euro 6
Pakket: First Edition pakketAchteruitrijcameraAudio installatie premiumAutonomous Emergency BrakingBots waarschuwing systeemBuitenspiegels elektrisch inklapbaarBuitenspiegels met verlichtingCruise control adaptiefDABNavigatiesysteem full mapParkeer assistentParkeersensor voor en achterComfortBoordcomputerRegensensorExterieurAchterruitwisserBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale vergrendeling met afstandsbedieningChroom delen exterieurDimlichten automatischLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 16"MetaalkleurMistlampen voor adaptiefPark Distance ControlTrekhaakVerwarmde voorruitInfotainmentBang & Olufsen Hifi-installatieBluetooth audioMultimedia-voorbereidingRadioSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAirco (automatisch)Armsteun voorBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voorKeyless startLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Middenarmsteun voorStuur verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkMilieuStart/stop systeemOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingApple Carplay/Android AutoBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorPassagiersairbagRijstrooksensor met correctieZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemGrootlichtassistentHill hold functieIsofix bevestiging voor kinderzitjesVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenning
Origineel Nederlands geleverde auto afkomstig van de 1e eigenaar, verkeert in zeer goede staat en rijdt en schakelt heerlijk. Alle boekjes, de 2 originele sleutels en de volledige onderhoudshistorie zijn aanwezig. De auto is voorzien van een geldige APK t/m 20-12-2025.

De prijs inclusief 12 maanden BOVAG Netwerkgarantie bedraagt €12.745,-. Uw auto kan bij een BOVAG aangesloten autobedrijf bij u in de buurt gerepareerd worden mocht dit nodig zijn.

Toonaangevende technologie, moderne veiligheidsvoorzieningen en volop rijplezier. Met deze Ford Fiesta kiest u voor een auto die alles heeft wat u belangrijk vindt. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde versnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Verder is de Ford uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. In deze Ford kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om te starten. Sleutels niet meer nodig! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Fiesta samen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend kunnen wij deze auto leveren met Bovag Garantie. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

-------------------------------------------
Wij zijn een BOVAG aangesloten bedrijf dat is gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte, kwalitatief hoogwaardige auto's met een correcte kilometerstand en een volledige onderhoudshistorie. Al onze auto's zijn voor ze aangeboden worden volledig gecontroleerd en hebben een vloeistof controle gehad zodat u veilig de weg op kunt.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 14.00 uur geopend. Omdat wij regelmatig onderweg zijn vragen wij u vriendelijk om voor uw bezoek even contact met ons op te nemen zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.
Inruil van uw huidige auto is mogelijk, neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend voorstel.
Wij helpen u graag met het financiëren van uw nieuwe auto.
Wij rekenen geen afleveringskosten.
Tenaamstellen van uw nieuwe auto en eventueel vrijwaren van uw oude auto kunnen wij bij ons op het bedrijf, dit valt onder onze service.
Onderhouds- en garantiepakketten kunnen wij leveren tegen meerprijs, hierover informeren wij u graag.
------------------------------------------

Van Heijningen Auto's B.V.
Valeton 2 B
5301 LW Zaltbommel
0418745668
info@vhautos.nl

www.vhautos.nl

Laatst bekeken