Peugeot 308 Sw 1.2 Puretech Blue Lease Executive, Leder, Pano, Trekhaak

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Van Heijningen Auto's B.V.
Valeton 2b
5301 LW Zaltbommel
Gelderland (NL)
Tel. 0418745668
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 13.950,00
Merk  Peugeot
Model  308
Type  Sw 1.2 Puretech Blue Lease Executive, Leder, Pano, Trekhaak
Bouwjaar  2019
Km.  87.016 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.180 kg.
APK tot  23-07-2025
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Ruitenwisser achter, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Wij hebben meerdere Peugeot 308 op voorraad, klik op alle advertenties voor een overzicht of bezoek onze website: www.vhautos.nl


Peugeot 308 SW 1.2 PureTech Blue Lease Executive, leder, pano, trekhaak
Kenteken: ZR-320-VMerk: PeugeotModel: 308 SWAPK tot: 23-07-2025Tellerstand: 87016 KMCarrosserievorm: StationAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2019Transmissie: HandgeschakeldKleur: grijs MetallicBekleding: LederMotorinhoud: 1199 ccAantal cilinders: 3Motorcode: HN05Vermogen: 81 kW / 110pkLedig gewicht: 1180 kgMax. trekgewicht: 1200 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 4.9 l/100 kmBTW/Marge: BTW aftrekbaar, de prijs is inclusief BTWLengte: 459 cmBreedte: 180 cmAantal sleutels: 2Onderhoudshistorie aanwezig: Dealer onderhoudenMotorrijtuigenbelasting: € 164 - 179 per kwartaalEmissieklasse: Euro 6
ComfortCruise controlRegensensorExterieurAchterruitwisserBuitenspiegels elektrisch inklapbaarBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurCentrale vergrendeling met afstandsbedieningDakrailsDimlichten automatischExtra getint glas achterLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 16"MetaalkleurMistlampen voorPanoramadakPark Distance ControlParkeersensor achterParkeersensor voorTrekhaakInfotainmentBluetooth audioDABMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapRadioStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAirco (automatisch)Armsteun achterArmsteun voorBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarBinnenspiegel automatisch dimmendElectronic climate controlElektrische ramen voor en achterLederen bekledingLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Middenarmsteun voorPassagiersstoel in hoogte verstelbaarStuur verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkVoorstoelen in hoogte verstelbaarOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingApple Carplay/Android AutoBestuurdersairbagBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorPassagiersairbagRijstrooksensor met correctieZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemGrootlichtassistentHill hold functieIsofix bevestiging voor kinderzitjesVerkeersbord detectie
Origineel Nederlands geleverde auto, verkeert in zeer goede staat en rijdt en schakelt heerlijk. Alle boekjes, de 2 originele sleutels en de volledige onderhoudshistorie zijn aanwezig. De auto heeft bij 81.729 km zijn laatste onderhoudsbeurt gehad en is voorzien van een geldige APK t/m 23-07-2025. De distributieriem is vervangen bij 69.223 km.

De prijs inclusief 12 maanden BOVAG Netwerkgarantie bedraagt €14.445,-. Uw auto kan bij een BOVAG aangesloten autobedrijf bij u in de buurt gerepareerd worden mocht dit nodig zijn.

Zakendoen is op de centen letten zonder concessies te doen aan kwaliteit. Zo'n soort zakenauto is dit ook. De benzinemotor levert uitstekende prestaties. Het lederen interieur is een stijlvolle extra van deze Peugeot 308 SW. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. In deze Peugeot profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en donker getint glas achter.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. De elektronische systemen in deze Peugeot helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend kunnen wij deze auto leveren met BOVAG Garantie. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

-------------------------------------------
Wij zijn een BOVAG aangesloten bedrijf dat is gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte, kwalitatief hoogwaardige auto's met een correcte kilometerstand en een volledige onderhoudshistorie. Al onze auto's zijn voor ze aangeboden worden volledig gecontroleerd en hebben een vloeistof controle gehad zodat u veilig de weg op kunt.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 14.00 uur geopend. Omdat wij regelmatig onderweg zijn vragen wij u vriendelijk om voor uw bezoek even contact met ons op te nemen zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.
Inruil van uw huidige auto is mogelijk, neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend voorstel.
Wij helpen u graag met het financiëren van uw nieuwe auto.
Wij rekenen geen afleveringskosten.
Tenaamstellen van uw nieuwe auto en eventueel vrijwaren van uw oude auto kunnen wij bij ons op het bedrijf, dit valt onder onze service.
Onderhouds- en garantiepakketten kunnen wij leveren tegen meerprijs, hierover informeren wij u graag.
------------------------------------------

Van Heijningen Auto's B.V.
Valeton 2 B
5301 LW Zaltbommel
0418745668
info@vhautos.nl

www.vhautos.nl

Laatst bekeken