Mercedes A-klasse 160 Ambition Automaat | Navi | Clima | H-leder | Lichtsensor |...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Vaneman Occasions
Witteweg 6
1431 GZ Aalsmeer
Noord-Holland (NL)
Tel. 020-5650380
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 17.999,00
Merk  Mercedes
Model  A-klasse
Type  160 Ambition Automaat | Navi | Clima | H-leder | Lichtsensor |...
Bouwjaar  2017
Km.  83.211 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  1.295 kg.
APK tot  31-03-2025
Motorinhoud  1.595 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurHigh-performance led-koplampen met led-grootlicht en led-dimlicht (632)buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningdimlichten automatischLED achterlichten
Infotainment (522)Audio 20 CD Multimediasystem (505)Bluetooth telefoonvoorbereidingmultimedia-voorbereiding
Interieur & Comfortarmsteun voorelektrische ramen voor en achterMultifunctioneel stuurwiel in nappaleder (280)schakelmogelijkheid aan stuurwielstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneel
Veiligheidparkeersensor voor en achterachteropkomend verkeer waarschuwingalarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingbandenspanningscontrolesysteemBrake Assist Systemelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorknie airbag(s)passagiersairbagvermoeidheids herkenningzij airbag(s) voor
OverigLicht- en zichtpakket (U62)start/stop systeemStyle (lichtmetalen velgen 16", AMG Performance-stoelen, chroom delen exterieur, Zitcomfortpakket) (P27)
Bijzonderheden
De geadverteerde actieprijs is inclusief de extra inruilvoordeel en het gratis afleverpakket t.w.v. € 795.

Bij Frank Vaneman Automotive ben je aan het juiste adres voor eersteklas occasions van alle merken. Of je nu op zoek bent naar een elegante klassieker, een moderne sportwagen, of een betrouwbare gezinsauto, wij hebben het voor je. 

Onze occasions worden grondig geïnspecteerd, perfect onderhouden en zijn klaar om de showroom te verlaten. En met klaar, bedoelen we ook klaar. Want je kunt vaak de eerstvolgende werkdag al wegrijden in jouw nieuwe auto. Geen gedoe. Gewoon, direct goed geregeld. Daarom Vaneman.



Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een Mercedes-Benz A-klasse. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Mercedes-Benz A-klasse prima parkeersensoren die u een handje helpen. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuur met schakelpaddels, cruise control, airconditioning en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Mercedes-Benz A-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!

Frank Vaneman Automotive is een familiebedrijf en wij geloven in persoonlijk contact. Wij hebben de ambitie om het beste en leukste autobedrijf te zijn en onze missie is dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach. Onze belofte aan jou is dat alles direct goed is geregeld! 

Wij gaan met plezier naar ons werk, zijn gemotiveerde specialisten en bereid in onszelf te investeren om onze talenten optimaal te benutten. Elkaar stimuleren om iedere dag beter te worden. Samen maken wij het verschil voor jou. Daarom Vaneman!


Wij hebben altijd een grote voorraad occasions van alle merken en een premium car collectie. Uiteraard krijg je op onze occasions 12 maanden garantie. Naast onze 'Online Vestiging' hebben wij vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer.

Daar kun je voor alles op gebied van mobiliteit terecht. Van aanschaf tot aan onderhoud, van een leenauto tot een verzekering en van schadereparatie tot een onderhoudsabonnement. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met een lach wegrijdt!

Lees hier onze reviews: https://tinyurl.com/mu43jc76
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2015 - 2018
Modelcode: W176
Kenteken: NP-463-P

Technische informatie
Vermogen: 75 kW (102 PK)
Koppel: 180 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 190 km/u

Maten
Afmetingen (LxB): 438 x 178 cm
Wielbasis: 270 cm

Gewichten
Laadvermogen: 640 kg
GVW: 1.935 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg (ongeremd 695 kg)

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 121 g/km
Fijnstofuitstoot: 0,3 mg/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Basis afleverpakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Laatst bekeken