Volkswagen Polo 2.0 Tsi Gti Automaat | Apple Carplay/android Auto | Clima | Cr...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Vaneman Occasions
Witteweg 6
1431 GZ Aalsmeer
Noord-Holland (NL)
Tel. 020-5650380
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 22.935,00
Merk  Volkswagen
Model  Polo
Type  2.0 Tsi Gti Automaat | Apple Carplay/android Auto | Clima | Cr...
Bouwjaar  2020
Km.  60.203 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Limestone grey metallic
Deuren  5
Gewicht  1.250 kg.
APK tot  15-03-2026
Motorinhoud  1.984 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurSleutelloos vergrendel- en startsysteem (Keyless Access) (4I3)Achterlichten led, in donkerrood uitgevoerd (8SK)buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurdimlichten automatischKoplampverlichting LED (WLL)LED dagrijverlichtingmistlampen voor adaptiefSpiegelpakket (6YD)Velgen 'Pamplona', 17 inch lichtmetaal (PJ8)Zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend (4KF)
InfotainmentDigitaal instrumentenpaneel (Active Info Display) (9S0)Bluetooth telefoonvoorbereidingHigh-end geluidsysteem Beats® (9VG)multimedia-voorbereidingradio
Interieur & ComfortAchteruitrijcamera (Rear View) (KA1)Bijrijderstoel, in hoogte verstelbaar (PBF)elektrische ramen achterelektrische ramen voorlederen stuurwiellederen versnellingspooklendesteunen (verstelbaar)Middenarmsteun voor (6E3)sportstoelensportstuurstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneel
Veiligheidcruise control adaptiefachteropkomend verkeer waarschuwingalarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency Brakingbandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemBrake Assist Systemelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorhoofdsteunen actiefpassagiersairbagProactieve inzittendenbescherming (Pre-Crash) (7W2)Vermoeidheidsherkenningsysteem (aanbevolen rusttijd) (EM1)XDS sperdifferentieel (1Y3)zij airbag(s) voor
OverigAdaptieve onderstelregeling (Sport Select) (PDF)Bekleding, leder/Art-velours (WL1)Executive pakket (Apple Carplay/Android Auto, Navigatiesysteem full map) (W06)Licht- en zichtpakket (binnenspiegel automatisch dimmend) (PLA)start/stop systeem
Bijzonderheden
De geadverteerde actieprijs is inclusief de extra inruilvoordeel en het gratis afleverpakket t.w.v. € 795.

Frank Vaneman Automotive is een familiebedrijf en wij geloven in persoonlijk contact. Wij hebben de ambitie om het beste en leukste autobedrijf te zijn en onze missie is dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach. Onze belofte aan jou is dat alles direct goed is geregeld! 

Wij gaan met plezier naar ons werk, zijn gemotiveerde specialisten en bereid in onszelf te investeren om onze talenten optimaal te benutten. Elkaar stimuleren om iedere dag beter te worden. Samen maken wij het verschil voor jou. Daarom Vaneman!


Wij hebben altijd een grote voorraad occasions van alle merken en een premium car collectie. Uiteraard krijg je op onze occasions 12 maanden garantie. Naast onze 'Online Vestiging' hebben wij vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer.

Daar kun je voor alles op gebied van mobiliteit terecht. Van aanschaf tot aan onderhoud, van een leenauto tot een verzekering en van schadereparatie tot een onderhoudsabonnement. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met een lach wegrijdt!

Lees hier onze reviews: https://tinyurl.com/mu43jc76

Een auto als de Volkswagen Polo biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2020, de teller staat op 60203 kilometer. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Polo. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. In deze uitvoering is de Polo voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Een cockpit, een informatiecentrum... Wat is de cabine eigenlijk niet? Dankzij het digitale dashboard bent u van alles op de hoogte. De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Deze Volkswagen Polo is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Deze Volkswagen is voorzien van automatische airconditioning, regensensor, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Als bestuurder van deze Volkswagen bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2017 - 2021
Kenteken: R-700-TB

Technische informatie
Vermogen: 147 kW (200 PK)
Koppel: 320 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 6,7 s
Topsnelheid: 238 km/u

Maten
Afmetingen (LxB): 407 x 175 cm
Wielbasis: 255 cm

Gewichten
Laadvermogen: 530 kg
GVW: 1.780 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg (ongeremd 670 kg)

Interieur
Interieur: El, titaanzwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 160 g/km
Energielabel: F
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Basis afleverpakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Laatst bekeken