Mercedes E-klasse Cabrio 200 Cgi Avantgarde | Leder | Xenon | Airscarf | Led | S...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Vaneman Occasions
Witteweg 6
1431 GZ Aalsmeer
Noord-Holland (NL)
Tel. 020-5650380
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 23.935,00
Merk  Mercedes
Model  E-klasse
Type  Cabrio 200 Cgi Avantgarde | Leder | Xenon | Airscarf | Led | S...
Bouwjaar  2013
Km.  70.138 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Deuren  2
Gewicht  1.610 kg.
APK tot  22-05-2025
Motorinhoud  1.796 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, GSM carkit, Koplampsproeiers, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurIntelligent Light System (P35)centrale deurvergrendeling met afstandsbedieningchroom delen exterieurdimlichten automatischKoplampreinigingsinstallatie (600)LED dagrijverlichtingmistlampen voorSpiegelpakket (249)
InfotainmentMedia interface (518)
Interieur & ComfortAIRCAP (alleen voor Cabriolet) (288)AIRSCARF (nekverwarming) (alleen voor Cabriolet) (403)armsteun voorCabriocomfortpakket (P50)elektrische ramen voor en achterelektrisch verstelbare voorstoel(en)lederen stuurwiellendesteunen (verstelbaar)Parameterstuurbekrachtiging (213)stuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneel
VeiligheidBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorknie airbag(s)passagiersairbagvermoeidheids herkenningzij airbag(s) voor
OverigAMG-sportpakket (AMG-styling, kunstlederen bekleding, lichtmetalen velgen 5-spaaks 18", AGILITY CONTROL-sportonderstel met sportparameterstuurbekrachtiging, voorspoiler) (950)Comfortpakket (Becker MAP PILOT, Bluetooth telefoonvoorbereiding, PARKTRONIC inclusief parkeergeleiding) (DA7)start/stop systeem
Bijzonderheden
De geadverteerde actieprijs is inclusief de extra inruilvoordeel en het gratis afleverpakket t.w.v. € 795.

Frank Vaneman Automotive is een familiebedrijf en wij geloven in persoonlijk contact. Wij hebben de ambitie om het beste en leukste autobedrijf te zijn en onze missie is dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach. Onze belofte aan jou is dat alles direct goed is geregeld! 

Wij gaan met plezier naar ons werk, zijn gemotiveerde specialisten en bereid in onszelf te investeren om onze talenten optimaal te benutten. Elkaar stimuleren om iedere dag beter te worden. Samen maken wij het verschil voor jou. Daarom Vaneman!


Wij hebben altijd een grote voorraad occasions van alle merken en een premium car collectie. Uiteraard krijg je op onze occasions 12 maanden garantie. Naast onze 'Online Vestiging' hebben wij vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer.

Daar kun je voor alles op gebied van mobiliteit terecht. Van aanschaf tot aan onderhoud, van een leenauto tot een verzekering en van schadereparatie tot een onderhoudsabonnement. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met een lach wegrijdt!

Lees hier onze reviews: https://tinyurl.com/mu43jc76

Laat u niets wijsmaken, deze Mercedes-Benz E-klasse Cabrio biedt alles wat u van een auto verlangt. Stijlvolle sportiviteit in uitstraling komt van de AMG-sportpakket. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, AMG-sportpakket, sportonderstel, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. In deze Mercedes-Benz kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem, automatisch dimmende buitenspiegels, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz E-klasse Cabrio samen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Mercedes-Benz E-klasse Cabrio perfect op z'n plaats tot u weer verder rijdt. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

Duitse auto's staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Tientallen jaren Deutsche gründlichkeit staan garant voor uitstekende rijprestaties. Fan van AMG-sportpakket? Dat komt mooi uit, want deze is lekker sportief uitgevoerd. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, AMG-sportpakket, sportonderstel, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers en elektrisch bediende ramen.

Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Deze Mercedes-Benz is voorzien van navigatiesysteem met harde schijf, automatisch dimmende buitenspiegels, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz E-klasse Cabrio samen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Fijne optie, die hill hold control. U mag ook automatische hellingproef zeggen. Want dat is het. Geen millimeter achteruit rollen bij het wegrijden. Autorijden wordt steeds makkelijker en veiliger. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mercedes-Benz, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2010 - 2013
Modelcode: A207
Kenteken: 32-ZVX-7

Technische informatie
Vermogen: 135 kW (184 PK)
Koppel: 270 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Tankinhoud: 66 liter
Acceleratie (0-100): 8,6 s
Topsnelheid: 231 km/u

Maten
Wielbasis: 276 cm

Gewichten
Laadvermogen: 570 kg
GVW: 2.180 kg
Max. trekgewicht: 1.800 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Bekleding: Skai
Aantal zitplaatsen: 4

Milieu
CO?-uitstoot: 164 g/km
Fijnstofuitstoot: 2,6 mg/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 7 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9 l/100km (1 op 11,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)

Historie
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 267 - € 292 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Basis afleverpakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Laatst bekeken