Peugeot 206 Cc 2.0-16v Inruil Koopje. Zo Me Apk!

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autoservice Poelstra
Edisonstraat 21
8801 PN Franeker
Friesland (NL)
Tel. 0517-383372
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 999,00
Merk  Peugeot
Model  206
Type  Cc 2.0-16v Inruil Koopje. Zo Me Apk!
Bouwjaar  2004
Km.  214.806 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  2
Gewicht  1.127 kg.
APK tot  22-12-2024
Motorinhoud  1.997 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Alarm, Boordcomputer, Cabriokap elektrisch, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Radio/CD, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Warmtewerend glas, Zij-airbags
 
Opmerkingen
te koop Peugeot 206cc
geen garantie prijs zo mee.
apk tot 22-12-2024

Peugeot 206 CC 2.0-16V inruil koopje. zo me apk!
Kenteken: 51-NX-LBMerk: PeugeotModel: 206 CCAPK tot: 22-12-2024Tellerstand: 214806 KMCarrosserievorm: CabrioAantal deuren: 2Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2004Transmissie: HandgeschakeldKleur: zwartBekleding: StofKleur interieur: grijsMotorinhoud: 1997 ccAantal cilinders: 4Motorcode: RFNVermogen: 100 kW / 136pkLedig gewicht: 1127 kgMax. trekgewicht: 1100 kgAantal zitplaatsen: 4Verbruik: 8 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 384 cmAantal sleutels: 2Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 151 per kwartaalEmissieklasse: Euro 3
ComfortBoordcomputerRegensensorExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurCentrale vergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischElektrisch bedienbare kapGetint glasLichtmetalen velgen 16"Lichtmetalen velgen 16" met brede bandenMistlampen voorWarmtewerend glasInfotainmentAudioinstallatie met CD-spelerStuurwiel multifunctioneelInterieurAluminium interieur afwerkingBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarElektrische ramen achterElektrische ramen voorElektrische ramen voor en achterHoofdsteunen voorLederen stuurwielLederen stuurwiel en versnellingspookLederen versnellingspookPassagiersstoel in hoogte verstelbaarSportstoelenStuur verstelbaarStuurbekrachtigingOverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)
deze Peugeot 206cc rijd schakelt goed. inruil verkregen. 

Bij het ontwerpen van de Peugeot 206 CC stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Genieten van de vrijheid van cabriorijden is gemakkelijker dan ooit dankzij het elektrisch bedienbare dak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Het audio-installatiesysteem is zo ontworpen dat u het vanaf het stuurwiel kunt bedienen, zodat u veilig kunt blijven rijden en uw ogen op de weg kunt houden. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Peugeot met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 206 CC is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.


We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.
 
Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Autoservice Poelstra
Edisonstraat 21
8801PN Franeker
0517-383372
info@autoservicepoelstra.nl

autodemontagepoelstra.nl/occasions/

Laatst bekeken