Peugeot Partner 1.5 130pk Automaat Bluehdi Premium | 3 Zits | Achteruitrijcame...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Sneek
Kolenbranderstraat 9
8601 VC Sneek
Friesland (NL)
Tel. 0515-548111
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 18.950,00
Merk  Peugeot
Model  Partner
Type  1.5 130pk Automaat Bluehdi Premium | 3 Zits | Achteruitrijcame...
Bouwjaar  2021
Km.  68.700 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Gris platinium
Deuren  5
Gewicht  1.372 kg.
Motorinhoud  1.499 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
armsteun voorlendesteunen (verstelbaar)Navigatiesysteem full mappassagiersstoelzijschuifdeur rechts2 zitplaatsen rechtsvooralarm klasse 1(startblokkering)Apple Carplay/Android AutobandenspanningscontrolesysteemBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningconnected servicesdimlichten automatischelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functielederen stuurwielmistlampen voor adaptiefmultimedia-voorbereidingPack parking (parkeersensor achter, parkeersensor voor, achteruitrijcamera)Pack Tech (draadloze telefoonlader, keyless entry, keyless start, passagiersairbag)radiostart/stop systeemstuurwiel multifunctioneeltussenschot volledigWiFi voorbereiding
Bijzonderheden
Alle technologie in de Peugeot Partner is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2021 heeft 68700 kilometer op de teller staan. Deze diesel heeft een automatische transmissie. Uw passagiers laden hun bagage moeiteloos in en uit; de ruime deuropening met schuifdeur maakt het mogelijk. Ook adaptieve mistlampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem zijn aan boord.

Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! Audiobediening op het stuur is aanwezig. Gemak en veiligheid voor alles, toch? Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Natuurlijk behoren regensensor, cruise control, keyless entry, airconditioning, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze Peugeot biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Deze Peugeot Partner is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Peugeot, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2018 - 2024
Kenteken: VLH-64-D

Technische informatie
Vermogen: 96 kW (131 PK)
Koppel: 300 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 183 km/u

Maten
Lengte/hoogte: L1H1
Afmetingen (LxB): 440 x 185 cm
Wielbasis: 279 cm

Gewichten
Laadvermogen: 678 kg
GVW: 2.050 kg

Functioneel
Inhoud laadruimte: 3.800 l

Interieur
Interieur: Stof curibita grijs/zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 3

Milieu
CO?-uitstoot: 149 g/km
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 131 per kwartaal

Beschikbare afleverpakketten: Standaard (inbegrepen): Gepoetst, tenaamstelling voertuig, geldige APK, vloeistoffencontroleDealer XL Pack (€ 695 meerprijs):
- 12 maanden garantie
- minimaal 1 jaar APK bij aflevering
- onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
- gepoetst en voorzien van nieuwe matten
- MyPeugeot Card
- 100 punten kwaliteitscontrole
- Nieuwste fabrieks/navigatiesoftware
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): Leeuwekeur Plus; Nieuwe APKBedrijfswagen Pack (€ 995 ex BTW meerprijs):
Bedrijfsauto’s 2 jaar en ouder
- Onderhoudsbeurt conform schema
- 6 maanden Bovag garantie
- Nieuwe APK (indien nodig)
- Poetsen van de auto ( auto wordt - Gereconditioneerd en gedesinfecteerd )
- Vervangend vervoer**
- 100 punten kwaliteitscontrole
- Navigatie-update (Citroën, Peugeot, Opel, Suzuki, Fiat & Jeep)
24-7 Pechhulp (Citroën, Opel, Peugeot en Suzuki)
NAP gegarandeerd
Mogelijkheid aflevering aan huis
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): BOVAG garantie (6 maanden)

Laatst bekeken