Citroen C3 Plus | Climate Control | Carplay | Cruise Control | Dab | Led ...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Sneek
Kolenbranderstraat 9
8601 VC Sneek
Friesland (NL)
Tel. 0515-548111
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 21.950,00
Merk  Citroen
Model  C3
Type  Plus | Climate Control | Carplay | Cruise Control | Dab | Led ...
Bouwjaar  2024
Km.  1.695 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Rood
Kleurtoel.  Elixer red
Deuren  5
Gewicht  955 kg.
APK tot  21-03-2028
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Mistlampen, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay/Android AutoBrake Assist SystemDAB ontvangerstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkverkeersbord detectievermoeidheids herkenningachteropkomend verkeer waarschuwingalarm klasse 1(startblokkering)bandenspanningscontrolesysteembinnenspiegel automatisch dimmendBluetooth telefoonvoorbereidingbuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarbuitenspiegels in afwijkende kleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningdimlichten automatischelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorLED dagrijverlichtingLED koplampenmistlampen voormultimedia-voorbereidingmultimedia scherm middelpassagiersairbagradiorijstrooksensorstart/stop systeemstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Ervaar moeiteloze ritten en gemakkelijk parkeren met onze compacte auto die net zo geschikt is voor in de drukke stad als voor relaxte weekendroadtrips. Hoewel de auto uit 2024 komt, heeft hij maar 1695 kilometer gereden. Zijn pittige prestaties dankt deze Citroen aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de uitrusting van deze Citroen horen onder meer LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Het audiosysteem met dab-ontvangst bedient u veilig met knoppen op het stuur. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Citroen zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! Ook is de Citroen uitgerust met: automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2020 - 2024
Kenteken: Z-157-DH

Technische informatie
Vermogen: 61 kW (83 PK)
Koppel: 118 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 166 km/u

Maten
Afmetingen (LxB): 400 x 175 cm
Wielbasis: 254 cm

Gewichten
Laadvermogen: 585 kg
GVW: 1.540 kg
Max. trekgewicht: 450 kg (ongeremd 450 kg)

Interieur
Interieur: Stof 'mica grey' met geel accent stiksel, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 123 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - € 123 per kwartaal

Beschikbare afleverpakketten: Standaard (inbegrepen): Gepoetst, tenaamstelling voertuig, geldige APK, vloeistoffencontroleZekerheidspack (€ 995 meerprijs):
- 12 maanden BOVAG garantie
- nieuwe APK bij aflevering
- onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
- gepoetst en voorzien van nieuwe matten
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): BOVAG garantie (12 maanden); Nieuwe APKDemopack (€ 495 meerprijs):
- lopende fabrieksgarantie (minimaal 12 mnd)
- onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
- gepoetst en voorzien van nieuwe matten
- 100 punten kwaliteitscontrole
- Nieuwste fabrieks/navigatiesoftware
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): Leeuwekeur Comfort

Laatst bekeken