Opel Combo 1.5 Bluehdi 100 S&s L1 | Verwacht | Levering 2024 | Camera | C...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Sneek
Kolenbranderstraat 9
8601 VC Sneek
Friesland (NL)
Tel. 0515-548111
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 22.400,00
Merk  Opel
Model  Combo
Type  1.5 Bluehdi 100 S&s L1 | Verwacht | Levering 2024 | Camera | C...
Bouwjaar  2024
Km.  1 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.350 kg.
Motorinhoud  1.499 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Parkeersensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
kleur witparkeersensor achterpassagiersstoelReservewiel en krikzijschuifdeur rechtsalarm klasse 1(startblokkering)automatische snelheids begrenzingAutonomous Emergency BrakingbandenspanningscontrolesysteemBluetooth telefoonvoorbereidingbuitenspiegels elektrisch verstelbaarcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningconnected servicesdimlichten automatischelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) voorLaadruimte-pakket (houten vloer in laadruimte, zijwandbekleding laadruimte)multimedia-voorbereidingPack Radio DAB (achteruitrijcamera, Apple Carplay/Android Auto, DAB ontvanger, radio, WiFi voorbereiding)passagiersairbagspraakbedieningstart/stop systeemstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelTrekhaak voorbereidingtussenschot volledigzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merk je achter het stuur van deze Opel Combo. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Aan alles is gedacht als het gaat om de combinatie gemak en veiligheid. Bijvoorbeeld het in- en uitstappen via de schuifdeur met z'n ruime opening. U wordt in deze auto ook getrakteerd op elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Het rijden met deze Opel wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Combo bij ons te komen bekijken.

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Technische informatie
Vermogen: 75 kW (102 PK)
Koppel: 250 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 16,5 s
Topsnelheid: 164 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 670 kg
GVW: 2.020 kg
Lengte/hoogte: L1H1
Wielbasis: 279 cm

Functioneel
Inhoud laadruimte: 3.300 l

Interieur
Bekleding: Stof

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO?-uitstoot: 140 g/km
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 122 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Nieuw: - Fabrieksgarantie
Dit afleverpakket bevat: Nieuwe APK

Laatst bekeken