Peugeot 5008 1.2 Puretech Active | Automaat | 7 Zits | Achteruitrijcamera |...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Sneek
Kolenbranderstraat 9
8601 VC Sneek
Friesland (NL)
Tel. 0515-548111
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 22.950,00
Merk  Peugeot
Model  5008
Type  1.2 Puretech Active | Automaat | 7 Zits | Achteruitrijcamera |...
Bouwjaar  2020
Km.  89.574 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Noir perla nera
Deuren  5
Gewicht  1.405 kg.
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
lichtmetalen velgen 17"2 stoelen op derde rijachterstoelen uitneembaaralarm klasse 1(startblokkering)armsteun achterarmsteun voorbandenspanningscontrolesysteembinnenspiegel automatisch dimmendBluetooth telefoonvoorbereidingBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningchroom delen exterieurconnected servicesdimlichten automatischdraadloze telefoonladerelektrische ramen achterelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorLED dagrijverlichtinglederen stuurwielmistlampen voormp3-spelermultimedia-voorbereidingPack City (achteruitrijcamera, parkeersensor voor)parkeersensor achterpassagiersairbagpassagiersstoel in hoogte verstelbaarradiorijstrooksensorstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelverkeersbord detectievermoeidheids herkenningzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Goede prestaties, aantrekkelijke extra's en perfect onderhouden: deze Peugeot 5008 stelt zich graag aan u voor! Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Alle kids willen achterin zitten vanwege de derde zitrij. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. Moet uw smartphone ook even tanken? Bijladen kan supersimpel met de draadloze telefoonlader. Ook regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. In deze Peugeot vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2017 - 2021
Kenteken: H-586-KK

Technische informatie
Vermogen: 96 kW (131 PK)
Koppel: 230 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 56 liter
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 196 km/u

Maten
Afmetingen (LxB): 464 x 184 cm
Wielbasis: 284 cm

Gewichten
Laadvermogen: 765 kg
GVW: 2.170 kg
Max. trekgewicht: 950 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieur: Stof meco mistral zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 7

Milieu
CO?-uitstoot: 115 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 216 - € 235 per kwartaal

Beschikbare afleverpakketten: Standaard (inbegrepen): Gepoetst, tenaamstelling voertuig, geldige APK, vloeistoffencontroleZekerheidspack (€ 995 meerprijs):
- 12 maanden BOVAG garantie
- nieuwe APK bij aflevering
- onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
- gepoetst en voorzien van nieuwe matten
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): BOVAG garantie (12 maanden); Nieuwe APKDemopack (€ 495 meerprijs):
- lopende fabrieksgarantie (minimaal 12 mnd)
- onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
- gepoetst en voorzien van nieuwe matten
- 100 punten kwaliteitscontrole
- Nieuwste fabrieks/navigatiesoftware
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): Leeuwekeur Comfort

Laatst bekeken