Porsche 911 3.0 Sc Coupé

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Dick Lathouwers Automotive
Kelvinweg 5-a
6101 WT Echt
Limburg (NL)
Tel. 0641814760
info@dicklathouwers.nl
Website
Bedrijfsbeschrijving:
Het aanbod is zorgvuldig voor u geselecteerd. U treft een mooie mix aan van bijzondere auto’s, Future Collectibles; auto’s die de ware liefhebber weet te waarderen uit passie, of als belegging voor de toekomst. Maar ook premium modellen die geschikt zijn voor de dagelijkse routine.

Mijn drijfveer is ten alle tijden het vinden van net die ene auto die in alles uitblinkt.
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 47.500,00
Merk  Porsche
Model  911
Type  3.0 Sc Coupé
Bouwjaar  1978
Km.  215.000 km.
Carrosserie  Coupe
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  2
Gewicht  1.140 kg.
Opties
Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig
 
Opmerkingen
Onderhoudshistorie, Sportstoelen, Toerenteller. Schitterende en volledig gerestaureerde Porsche 911 SC uitgevoerd in een prachtig diep lakzwart met een volledig lederen interieur met cognac-kleurige originele Porsche Recaro sportstoelen. Verder is de 911 voorzien van onder meer 16"Fuchs velgen, een Turbo frontspoiler en -vleugel.

Deze auto is tussen 2009 en 2012 volledig gerestaureerd waarbij de kale body is gestraald en geschopeerd en vervolgens mooi vet in de lak is gezet. Ook de techniek is daarbij niet ontzien. De motor en versnellingsbak zijn volledig gereviseerd (facturen twv 16.500 euro aanwezig). Ook de ophanging en remmen zijn geheel gereviseerd.

Het interieur is geheel opnieuw met leder bekleed met veel oog voor detail en kwaliteit. Zo is het Porsche wapen verwerkt in de hoofdsteunen en zijn ook het dashboard en de deurpanelen in leer uitgevoerd. Nieuwe tapijten met lederen biezen maken het af.

Deze 911 is zo goed als nieuw en heeft na restauratie nog geen 5000 km gereden! Auto wordt geleverd met een op maat gemaakte afdekhoes.

Wij berekenen geen afleverkosten zoals op veel plekken wel gebruikelijk is. Een volledige poetsbeurt en een technisch en optisch perfecte auto staan voor de kwaliteit die ons bedrijf als vanzelfsprekend ziet. Daarvoor brengen wij de klant geen meerprijs in rekening.

U bent van harte welkom in de showroom van Dick Lathouwers Automotive in Echt voor een bezoek. Graag verzoeken wij u om uw komst op voorhand kenbaar te maken daar wij uitsluitend op afspraak werken, en om er zeker van te zijn dat de auto beschikbaar en aanwezig is.

Met vriendelijke groet, Dick Lathouwers!

Onze advertenties zijn met zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voor komen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk- type- en spelfouten. Margevoertuig. Aantal cilinders: 6. 2 zitplaatsen. APK bij aflevering. Kenteken: HB-HH-99

Laatst bekeken