Maserati Spyder 4.2 Gt

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Dick Lathouwers Automotive
Kelvinweg 5-a
6101 WT Echt
Limburg (NL)
Tel. 0641814760
info@dicklathouwers.nl
Website
Bedrijfsbeschrijving:
Het aanbod is zorgvuldig voor u geselecteerd. U treft een mooie mix aan van bijzondere auto’s, Future Collectibles; auto’s die de ware liefhebber weet te waarderen uit passie, of als belegging voor de toekomst. Maar ook premium modellen die geschikt zijn voor de dagelijkse routine.

Mijn drijfveer is ten alle tijden het vinden van net die ene auto die in alles uitblinkt.
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 38.950,00
Merk  Maserati
Model  Spyder
Type  4.2 Gt
Bouwjaar  2002
Km.  54.784 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  2
Gewicht  1.695 kg.
Motorinhoud  4.244 cc.
Opties
ABS, Airconditioning, Cabriokap elektrisch, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Metallic lak, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Startonderbreker, Traction control
 
Opmerkingen
"Lichtmetalen velgen 18""", Buitenspiegels elektrisch verstelbaar, EBD, Elektrische ramen voor, Elektrisch verstelbare voorstoel(en), Lederen stuurwiel, Lederen versnellingspook, Onderhoudshistorie, Sperdifferentieel, Windscherm. Prachtige Maserati Spyder, origineel in Nederland geleverd door Hessing in de Bilt. Deze Spyder is uitgevoerd in de luxueuze kleurstelling Grigio Alfieri met een Tabacco lederen interieur. Italiaanser wordt het niet.

Af fabriek geleverd met de opties:
ALSY - ALARM SYSTEM
CALR - RED COLOUR BRAKE CALIPERS
CDCH - CD CHANGER
DRS1 - CUSTOM LOWER DOORS PANELS
DSH1 - CUSTOM DASHBOARD
HEAT - HEATING SYSTEM FOR FRONT SEATS
METL - METALLIC PAINT
NAV1 - GPS RADIO-NAVIGATOR
PIP1 - PIPING
SOFT - CAPOTE COLOUR
STC1 - STITCHING
SUSP - SKYHOOK SUSPENSION
WIND - WIND-STOP
XENO XENON FRONT LIGHTS

het onderhoudsboekje biedt een duidelijk inzicht in de historie van deze hoofdzakelijk dealeronderhouden Spyder. Om helemaal zeker te zijn van een perfecte staat hebben we opdracht gegeven voor een grote onderhoudsbeurt met montage van een nieuwe koppeling.

Kijk op www.dicklathouwers.nl/aanbod voor een uitgebreide fotoreportage.

Wij berekenen geen afleverkosten zoals op veel plekken wel gebruikelijk is. Een volledige poetsbeurt en een technisch en optisch perfecte auto staan voor de kwaliteit die ons bedrijf als vanzelfsprekend ziet. Daarvoor brengen wij de klant geen meerprijs in rekening.

Onze auto's kunnen desgewenst met garantie worden afgeleverd. Wij werken daarvoor samen met Autotrust. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

U bent van harte welkom in de showroom van Dick Lathouwers Automotive in Echt voor een bezoek. Graag verzoeken wij u om uw komst op voorhand kenbaar te maken daar wij uitsluitend op afspraak werken, en om er zeker van te zijn dat de auto beschikbaar en aanwezig is.

Met vriendelijke groet, Dick Lathouwers!

Onze advertenties zijn met zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voor komen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk- type- en spelfouten. Margevoertuig. Vermogen: 287 kW (390 PK). Aantal cilinders: 8. LxBxH: 430 x 182 x 131 cm. Acceleratie (0-100): 5,0 s. Topsnelheid: 280 km/u. 2 zitplaatsen. CO2 uitstoot: 430 g/km. Energielabel: G. Emissieklasse: Euro3. APK bij aflevering. Motorrijtuigenbelasting: ? 246 - 277 per kwartaal. Kenteken: 82-TK-NL

Laatst bekeken