Mini Mini 1.2 One Chili*schuifdak*navi*lm*garantie

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Olijve Auto's
Zeilmakerstraat 15
9403 VA Assen
Drenthe (NL)
Tel. 0592-371300
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 12.750,00
Merk  Mini
Model  Mini
Type  1.2 One Chili*schuifdak*navi*lm*garantie
Bouwjaar  2016
Km.  80.153 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Rood
Deuren  5
Gewicht  1.125 kg.
APK tot  15-11-2024
Motorinhoud  1.233 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, GSM carkit, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Schuifdak, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
elektrisch schuif-/kanteldaklichtmetalen velgen 17"afl. kosten € 250alarm klasse 1(startblokkering)Bandenreparatiesetbandenspanningscontrolesysteembinnen/buitensp. aut. dimmendbuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningdimlichten automatischelektrische ramen voor en achterelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahoofd airbag(s) voorInstructieboekjes aanwezigmistlampen voorparkeersensor achterpassagiersairbagpassagiersstoel in hoogte verstelbaarRookvrijruitensproeiers verwarmbaarstart/stop systeemVolledige onderhoudshistorie beschikbaarWired pakket (Navigatiesysteem full map, armsteun voor, Bluetooth telefoonvoorbereiding, multimedia-voorbereiding)zij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Zakelijk rijden is vaak kilometers vreten. Dat wilt u dan wel graag veilig, comfortabel en representatief doen, toch? In deze auto vindt u een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verwarmde ruitensproeiers en elektrisch bediende ramen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Het luxeniveau in deze Mini is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook full map navigatiesysteem, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze Mini Mini is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Disclaimer: De auto's op dit platform zijn geplaatst op basis van RDW kentekengegevens. Wij adviseren u om vóór een mogelijke aankoop altijd te verifiëren of de (voor u) belangrijke opties aanwezig zijn, aangezien samenstellingen kunnen afwijken, dit is een algemeen begrip. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in de tekst.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2014 - 2018
Modelcode: F55/F56
Kenteken: X-985-GZ

Technische informatie
Vermogen: 75 kW (102 PK)
Koppel: 180 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 17
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 192 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 555 kg
GVW: 1.680 kg
Afmetingen (LxB): 398 x 173 cm
Wielbasis: 257 cm

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 114 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)

Staat
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Staat interieur: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - € 151 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG pakket: Wettelijke garantie, geldige APK, en RDW-leges.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Overige informatie
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Laatst bekeken