Ford Focus wagon 2.0 St | Stoelverwarming | Pdc | Cruise | Clima | Lichtsensor ...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Vaneman Occasions
Witteweg 6
1431 GZ Aalsmeer
Noord-Holland (NL)
Tel. 020-5650380
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 19.999,00
Merk  Ford
Model  Focus wagon
Type  2.0 St | Stoelverwarming | Pdc | Cruise | Clima | Lichtsensor ...
Bouwjaar  2018
Km.  77.304 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  1.361 kg.
APK tot  19-02-2026
Motorinhoud  1.999 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, GSM carkit, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieurlichtmetalen velgen 18"Metaallak of Mica lak (LAK2)Achterspoiler groot (SP2)bi-xenon koplampenbuitenspiegels elektrisch verstelbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningkoplampen adaptiefkoplampreinigingLED achterlichtenLED dagrijverlichtingmistlampen voorPrivacy glass (PRG)
Interieur & Comfortarmsteun voorElektrische bedienbare achterruiten incl. elektrisch bedienbare kindersloten + waarschuwing niet dragen gordel (EWR)elektrische ramen voorelektrisch verstelbare voorstoel(en)lederen stuurwiel en versnellingspooksportstoelensportstuurstuur verstelbaar
Veiligheidalarm klasse 1(startblokkering)bandenspanningscontrolesysteemelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorpassagiersairbagzij airbag(s) voor
Overigsportonderstelstart/stop systeemST Pack (Apple Carplay/Android Auto, audio installatie, Bluetooth telefoonvoorbereiding, multimedia-voorbereiding, parkeersensor achter, Quickclear, elektrisch verwarmbare voorruit en ruitensproeiers, spraakbediening) (STP)
Bijzonderheden
De geadverteerde actieprijs is inclusief de extra inruilvoordeel en het gratis afleverpakket t.w.v. € 795.

Frank Vaneman Automotive is een familiebedrijf en wij geloven in persoonlijk contact. Wij hebben de ambitie om het beste en leukste autobedrijf te zijn en onze missie is dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach. Onze belofte aan jou is dat alles direct goed is geregeld! 

Wij gaan met plezier naar ons werk, zijn gemotiveerde specialisten en bereid in onszelf te investeren om onze talenten optimaal te benutten. Elkaar stimuleren om iedere dag beter te worden. Samen maken wij het verschil voor jou. Daarom Vaneman!


Wij hebben altijd een grote voorraad occasions van alle merken en een premium car collectie. Uiteraard krijg je op onze occasions 12 maanden garantie. Naast onze 'Online Vestiging' hebben wij vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer.

Daar kun je voor alles op gebied van mobiliteit terecht. Van aanschaf tot aan onderhoud, van een leenauto tot een verzekering en van schadereparatie tot een onderhoudsabonnement. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met een lach wegrijdt!

Lees hier onze reviews: https://tinyurl.com/mu43jc76

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Ford Focus Wagon heeft 77304 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2018. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De sportstoelen geven u veel zitsteun. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Deze Ford is voorzien van sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Focus Wagon samen. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2014 - 2018
Modelcode: C346
Kenteken: TX-247-H

Technische informatie
Vermogen: 184 kW (250 PK)
Koppel: 360 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 6,7 s
Topsnelheid: 248 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 664 kg
GVW: 2.025 kg
Wielbasis: 265 cm

Interieur
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 159 g/km
Fijnstofuitstoot: 1,4 mg/km
Energielabel: E
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 216 - € 235 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Basis afleverpakket
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden)

Laatst bekeken