Opel Corsa 1.2 Turbo Edition 100pk | Nieuwe Auto | Airco | Led | Lichtmet...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Sneek
Kolenbranderstraat 9
8601 VC Sneek
Friesland (NL)
Tel. 0515-548111
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 27.700,00
Merk  Opel
Model  Corsa
Type  1.2 Turbo Edition 100pk | Nieuwe Auto | Airco | Led | Lichtmet...
Bouwjaar  2024
Km.  1 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  1.075 kg.
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay/Android Autobuitenspiegels elektrisch verstelbaarDAB ontvangerelektrische ramen achterelektrische ramen voorLED koplampenlichtmetalen velgen 16"parkeersensor achteralarm klasse 1(startblokkering)bandenspanningscontrolesysteembinnenspiegel automatisch dimmendBluetooth telefoonvoorbereidingbots waarschuwing systeembuitenspiegels in afwijkende kleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningconnected servicesdak in carrosseriekleurdimlichten automatischElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) voorInfotainment-pack (dodehoek detectie, parkeersensor voor)LED dagrijverlichtingmultimedia-voorbereidingmultimedia scherm kleinpassagiersairbagradiorijstrooksensor met correctiestuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarverkeersbord detectievermoeidheids herkenningzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
'De toekomst is voor iedereen', zeggen ze bij Opel. En wat dat betekent, laten ze ook bij dit model zien. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De motor in deze Opel maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

Deze Opel Corsa is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Aan boord: een uitstekend audiosysteem met DAB-radio: hoge kwaliteit en veel zenderkeus. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Opel met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. De Opel is standaard voorzien van: airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Opel. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Corsa. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023

Technische informatie
Vermogen: 75 kW (102 PK)
Koppel: 205 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 44 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 194 km/u
Wielbasis: 254 cm

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 116 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - € 151 per kwartaal

Beschikbare afleverpakketten: Nieuw (inbegrepen): - Fabrieksgarantie
Dit afleverpakket bevat: Nieuwe APKZekerheidspack (€ 995 meerprijs):
- 12 maanden BOVAG garantie
- nieuwe APK bij aflevering
- onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
- gepoetst en voorzien van nieuwe matten
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Nieuw"): BOVAG garantie (12 maanden); Nieuwe APK

Laatst bekeken