Dodge Ram 1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Sport | Incl. Btw/marge | Luchtvering...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto Centrum Stiphout B.V.
Gerwenseweg 31a
5708 EJ Helmond
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0492-536737
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 32.750,00
Merk  Dodge
Model  Ram
Type  1500 5.7 V8 4x4 Crew Cab Sport | Incl. Btw/marge | Luchtvering...
Bouwjaar  2018
Km.  213.281 km.
Carrosserie  Pickup
Brandstof  Gas G3
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  4
Gewicht  2.610 kg.
APK tot  01-03-2025
Motorinhoud  5.654 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Schuifdak, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurDimlichten automatischGetint glasKeyless entryLichtmetalen velgen 20"mistlampen voorParkeersensor voor en achterSchuif-/kanteldak
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare bestuurdersstoelLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Stuur verstelbaarStuurwiel verwarmdVoorstoelen verwarmd
MilieuLpg installatie
VeiligheidAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeAanhanger assistentBots herkenning systeemLuchtvering
Bijzonderheden
Deze Dodge RAM 1500 is uitgerust met de dikke 5,7 HEMI V8 krachtbron met maar liefst 402pk i.c.m. 4x4 en uitgerust met een Prins LPG installatie.
In deze uitvoering voldoet de auto aan de grijskentekenregeling, zeer interessant voor de zakelijke rijder met lage bijtelling en een wegenbelasting van slechts 80,- p/m.
Qua uitvoering is deze RAM een absolute topper. Met zijn luchtvering, lederen interieur, schuifdak, winterpack, full map navigatie en nog veel meer betreft het een complete en een zeer complete Dodge Ram 1500.
De staat is gebruikt maar netjes, tevens keurig onderhouden. Wordt geleverd incl. aflevercontrole, poetsen, tenaamstellen, nieuwe APK en Carpass.

OPM. Betreft een auto in de margeregeling, de prijs is all-in.


[Kijk voor ons volledige aanbod van occasions in elke prijsklasse op www.autocentrumstiphout.nl]
______________________________________________________________________________
Bedrijfsinformatie
Aflevering & Garantie

Wij berekenen ondanks de scherpe internetprijzen geen afleveringskosten! Standaard wordt deze auto geleverd met het servicepakket Basis. Dat betekent dat de auto zonder meerprijs wordt gereinigd, een geldige APK heeft van tenminste 6 mnd en voor u wordt tenaamgesteld. De prijs is, indien van toepassing, inclusief BTW/BPM en nieuwe Nationale Auto Pas/CarPass voor een gegarandeerde kilometerstand.

Een upgrade naar servicepakket Plus betekent een aflevering met aanvullend 6 maanden garantie op (draaiende delen van) motor en transmissie, nieuwe APK, afleveringscontrole en de auto wordt zorgvuldig gepoetst van zowel de binnen- als buitenzijde. Dit afleverpakket kunnen we aanbieden vanaf €279,00.

Voor wie maximale zekerheid wil bieden wij het Premium servicepakket, met een upgrade naar een uitgebreide garantie van 6 maanden voor een prijs vanaf €495,00.

Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende voorwaarden.

U bent van harte welkom bij Auto Centrum Stiphout, al ruim 30 jaar uw vertrouwde occasiondealer voor occasions in alle prijsklassen.
Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en proefrit, de koffie staat klaar!

Disclaimer
Onze advertenties worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is.
Verzeker uzelf er daarom van dat de gevonden auto beschikt over de genoemde opties en check voor aanschaf alle zaken die voor u van belang of doorslaggevend zijn. Hoewel we er alles aan doen om alle gegevens zo correct mogelijk weer te geven zijn we niet aan aansprakelijk voor type- of schrijffouten.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan. 2013 - mei 2018
Kenteken: V-52-GFZ

Technische informatie
Vermogen: 296 kW (402 PK)
Koppel: 556 Nm
Aantal cilinders: 8
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Tankinhoud: 98 liter

Maten en gewichten
Laadvermogen: 890 kg
GVW: 3.500 kg
Afmetingen (LxBxH): 5817 x 2017 x 1938 cm
Wielbasis: 356 cm

Interieur
Interieurkleur: Antraciet
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 340 g/km
Emissieklasse: Euro 6

Staat
Aantal handzenders: 2

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Overige informatie
Onderhoudsboekjes: Digitaal

Laatst bekeken