Jeep Compass 1.4 Multiair 170pk Opening Edition 4x4 Automaat Afneembare Tre...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Wijma
Uranusweg 2
8938 AJ Leeuwarden
Friesland (NL)
Tel. 058-2121314
Fax. 058-2121364
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 21.950,00
Merk  Jeep
Model  Compass
Type  1.4 Multiair 170pk Opening Edition 4x4 Automaat Afneembare Tre...
Bouwjaar  2017
Km.  85.230 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.515 kg.
Motorinhoud  1.368 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control, Trekhaak, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieurbi-xenon koplampenBuitenspiegels elektrisch verstelbaarDimlichten automatischKeyless entrykoplampreinigingLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 18"mistlampen voor adaptiefParkeersensor achterPremium kleurTrekhaak afneembaar
InfotainmentAudio installatie premiumAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingNavigatiesysteem full mapStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun achterArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendKeyless startLederen stuurwielLederen versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency BrakingBandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemElektronisch Stabiliteits ProgrammaRijstrooksensor
OverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingApple Carplay/Android AutoDabextra getint glas achter
Bijzonderheden
Heel kort door de bocht: in Amerika draait alles om de show. In Italië is het het uiterlijk dat telt. Dus wanneer het Amerikaanse merk Jeep samen met het Italiaanse moederbedrijf Fiat een SUV ontwikkelt, dan zit het met de uitstraling wel goed.
Het imposante front met daarin de voor Jeep zo kenmerkende verticale grille geeft de Compass al bij de eerste aanblik meer persoonlijkheid dan alle concurrenten. Zelfs 75 jaar na het verschijnen van de eerste Jeep is er in dit nieuwste model nog steeds iets van de magie van dat oermodel aanwezig.
Ook binnenin is het gevoel voor drama onmiskenbaar aanwezig. Alles aan de Compass is net even groter, hoger of dikker dan gemiddeld en daarmee weet de auto indruk te maken.
Tegelijkertijd lijken het Amerikaanse Jeep en het nieuwe Italiaanse moederbedrijf steeds beter op elkaar in te spelen. De afwerkingskwaliteit en de ergonomie zijn sterk verbeterd ten opzichte van de vorige Jeep-modellen. Daarmee is deze haast theatrale SUV ook een rationele keuze. De ruimte achterin is bovengemiddeld goed en de uitrusting is keurig verzorgd voor een auto in deze prijsklasse.
In het terrein is de Compass bovengemiddeld goed. De vierwielaandrijving is uiteraard mechanisch, dat kan niet anders. Daarbij voorziet Jeep in een zogenaamd "diff lock" tussen de voor- en achteras. Op die manier gaat de aandrijfkracht niet naar de as die de minste weerstand ondervindt (omdat deze bijvoorbeeld geen grip heeft in modder of zand!), maar altijd naar beide assen. Alle andere terrein-techniek is puur elektronisch. Daarbij speelt de elektronische antislip-regeling een grote rol, want die kan met een druk op de knop ("Selec Terrain") worden aangepast aan het type terrein.
In de praktijk werkt dit adequaat in licht en zelfs gemiddeld zwaar terrein. De elektronica is steeds snel genoeg om de juiste aanpassingen te maken en de forse in- en uitloophoeken zorgen ervoor dat de Compass probleemloos klimt en daalt.
Kortom van harte welkom om deze fraaie Jeep eens te komen bekijken!

Kosten voor garantie en onderhoud zijn € 995,-- hiervoor leveren wij de auto inclusief 12 maand BOVAG-garantie, onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, distributieriem vervangen indien nodig, compleet gereinigd, gepoetst, indien nodig APK en 12maand Pechhulp Nederland. Deze auto is ook zonder deze kosten en dus zonder garantie te leveren. Inruil mogelijk.
Bedrijfsinformatie
Voor meer foto's verwijzen wij u graag door naar onze website. Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, opties, accessoires, merken, types etc. besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, of onvolkomenheden in de gegevens.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mei 2017 - dec. 2018
Kenteken: GHL-36-P

Technische informatie
Vermogen: 125 kW (170 PK)
Koppel: 250 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 200 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 439 x 182 x 164 cm
Wielbasis: 264 cm

Gewichten
Laadvermogen: 572 kg
GVW: 2.087 kg
Max. trekgewicht: 1.000 kg (ongeremd 450 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Leder/stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 160 g/km
Energielabel: E
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)

Onderhoud, historie en staat
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Afleverpakketten
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 12 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf

Laatst bekeken