Mini Countryman 2.0 John Cooper Works All4 Chili

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Mont Blanc Premium Cars
Lipsstraat 22u
5151 BH Drunen
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0621311757
Print
Specificaties
Prijs  € 28.500,00
Merk  Mini
Model  Countryman
Type  2.0 John Cooper Works All4 Chili
Bouwjaar  2017
Km.  98.000 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  4
Gewicht  1.530 kg.
Motorinhoud  1.998 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, GSM carkit, Gordijn airbags, Hoofdsteunen achter, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Ruitenwisser achter, Schuifdak, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Tipschakeling, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)Airbag hoofd achterAirbag hoofd voorAirbag knie bestuurderAirbag opzij achterAirbag opzij voorAirbag passagierAlarm klasse IIIAudiobediening op het stuurwielAutomatisch dimmende binnenspiegelAUX/USB ingangBandenspanning controlesysteemBekleding half leder/half alcantaraBumpers in carrosseriekleurDAB+ ontvangerElektrisch bedienbare achterklepElektrisch bedienbare ramen achterElektrisch bedienbare ramen voorElektrisch verstelbare buitenspiegelsGordelspannersGrootlichtassistentHandsfreeHead-up displayInfotainmentIsofixKeyless entryKeyless startLederen stuurwielLederen versnellingspookLED verlichtingLendesteun verstelbaarLichtsensorMiddenarmsteun achterMiddenarmsteun voorMultifunctioneel stuurwielMultimedia voorbereidingPanoramadakParkeerassistentParkeersensoren achterParkeersensoren voorPollenfilterPortierverlichtingRijprofiel selectieSchuif/kanteldakSportonderstelSportpakketSportstoelenStabiliteitsregeling (ESP)Start/Stop systeemStartknopStoelverwarmingStuur in hoogte verstelbaarVerlichting adaptiefVerstelbare gordelhoogteWegrijassistent helling
Bijzonderheden
De MINI Cooper Countryman John Cooper Works is een absolute topper in de wereld van sportieve "daily driver's" . Uitgevoerd in een stijlvol grijs metallic met de John Cooper Works uitvoering, omarmt deze versie de kenmerkende go-kart feeling van MINI, maar dan in een groter en robuuster jasje.

Wat deze Countryman JCW echt uniek maakt, zijn de opvallende sportieve details. De iconische John Cooper Works-strepen sieren de motorkap en de zijkanten, terwijl de badges subtiel maar krachtig de sportieve kant van de auto onderstrepen. De 19-inch velgen en grotere remklauwen geven niet alleen een agressieve uitstraling, maar zorgen ook voor verbeterde prestaties ten opzichte van de standaard Countryman.

Deze MINI is afkomstig uit Duitsland en volledig dealer onderhouden. En zelfs bij de echte autoliefhebbers, die dagelijks in V8's en ander fraai spul rijden, zorgt deze MINI JCW nog steeds voor een brede glimlach.

Binnenin vind je echte John Cooper Works-stoelen die het racegevoel naar een hoger niveau tillen. Het grote panoramadak zorgt voor een ruimtelijk gevoel en het Harman Kardon-geluidssysteem levert een indrukwekkende audio-ervaring, perfect voor lange ritten of sportieve toertochten.

Onder de motorkap ligt de bekende B48-motor van BMW. Deze 2.0-liter viercilinder levert een indrukwekkend vermogen van 231 pk en 350 Nm koppel. Dankzij het ALL4-aandrijfsysteem wordt dit vermogen efficiënt op de weg gebracht, waardoor de auto onder alle omstandigheden grip heeft en subliem presteert.

Met de profielaanpassing in je eigen cockpit afgekeken van de vliegerij kun je eenvoudig schakelen tussen de normale rijstand en de sportstand. In de sportstand geniet je van een strakker weggedrag en een gebrul uit de uitlaat, wat het rijplezier alleen maar vergroot.
Bedrijfsinformatie
Voor meer informatie over bovenstaande informatie kunt u mij natuurlijk altijd even bellen, appen of mailen.

Mochten er meer vragen zijn dan vernemen wij deze natuurlijk graag.

Bij Mont Blanc Premium Cars zijn verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar. Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Er wordt bij aflevering 1 maand en maximaal 1.500 KM garantie gegeven op het draaiende gedeelte van de motor en versnellingsbak. De maximale dekking voor de reparaties is €2.500,- inclusief onderdelen, arbeidsloon en BTW. Wij voeren als standaard een technische controle uit op al onze voertuigen. Voor meer informatie: https://montblancpremiumcars.nl/aflevering/

Met vriendelijke groeten,
Floris

Mont Blanc Premium Cars


DISCLAIMER
Mont Blanc Premium Cars spant zich in om alle informatie over de auto zo accuraat mogelijk weer te geven. U kunt echter geen rechten ontlenen aan eventuele fouten, omissies of andere onvolledigheden in de beschrijving van de auto en de opties. Wij adviseren u voor de aankoop de auto en de uitrusting zelf te controleren en desgewenst zullen wij u daarbij graag helpen.

Bezoekadres Mont Blanc Premium Cars:

Tongerloostraat 3
5154PH Elshout
Telefoonnummer: 0621311757
E-mailadres: Info@montblancpremiumcars.nl
Meer informatie
Algemene informatie
Constructiejaar: 2017

Technische informatie
Vermogen: 170 kW (231 PK)
Aantal cilinders: 4
Tankinhoud: 51 liter
Acceleratie (0-100): 6,5 s
Topsnelheid: 234 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 4299 x 1822 x 1557 cm
Wielbasis: 267 cm

Gewichten
Laadvermogen: 100 kg
GVW: 1.630 kg
Max. trekgewicht: 1.800 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieur: black, Leder/alcantara
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 158 g/km
Energielabel: F
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6 l/100km (1 op 16,7)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)

Staat
Algemene staat: zeer goed
Technische staat: zeer goed
Optische staat: zeer goed
Schade: schadevrij
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaal

Laatst bekeken