Volkswagen Golf 2.0 Tsi R 4motion | Dak| Iqlight| Memory| Head-up|

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Automakelaar aan Huis
Nijverheidsweg 17o
3641 RP Mijdrecht
Noord-Holland (NL)
Tel. 0297-224549
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 46.750,00
Merk  Volkswagen
Model  Golf
Type  2.0 Tsi R 4motion | Dak| Iqlight| Memory| Head-up|
Bouwjaar  2021
Km.  40.728 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Kleurtoel.  Deep black
Deuren  5
Gewicht  1.451 kg.
APK tot  25-05-2025
Motorinhoud  1.984 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay/Android Autoelektrisch glazen panorama-dakLED-lichtpakket (grootlichtassistent, koplampen adaptief, matrix LED koplampen)lichtmetalen velgen 18"Navigatiesysteem full mapachteruitrijcameraAirbag-pakket (bots herkenning en activatie, zij airbag(s) achter)airco separaat achterarmsteun achterarmsteun vooraudio installatie premiumAutonomous Emergency Brakingbandenspanningscontrolesysteembinnenspiegel automatisch dimmendBluetooth telefoonvoorbereidingbots waarschuwing systeembuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarbuitenspiegels in afwijkende kleurcarbonafwerking interieurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningchroom delen exterieurconnected servicescruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulpDAB ontvangerdimlichten automatischdraadloze telefoonladerelektrische ramen achterelektrische ramen voorElektronisch Stabiliteits Programmaextra getint glasfile assistenthead-up displayhemelbekleding donkerhill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorInstructieboekjes aanwezigkeyless entrykeyless startLED achterlichtenLED dagrijverlichtingLeder-pakket (elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen, stoel ventilatie voor)lederen stuurwiellendesteunen (verstelbaar)multimedia-voorbereidingparkeersensor achterparkeersensor voorpassagiersairbagpassagiersstoel in hoogte verstelbaarradiorijstrooksensor met correctieRookvrijschakelmogelijkheid aan stuurwielsfeerverlichtingsperdifferentieelsportonderstelsportstoelensportstuurspraakbedieningstart/stop systeemstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelvariabele stuuroverbrengingverkeersbord detectievermoeidheids herkenningvolledig digitaal instrumentenpaneelVolledige dealeronderhoudshistorie beschikbaarWinter-pakket (ruitensproeiers verwarmbaar, stuurwiel verwarmd)zij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf. De viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, sportonderstel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

U zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat u nodig heeft om uw rit aangenaam en veilig te maken. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Rijden-stilstaan, rijden-stilstaan. Niks is irritanter en vermoeiender dan filerijden. Daar heeft deze Volkswagen Golf een oplossing voor: de file assistent, die met radarmeting permanent het tempo aanpast op de voorligger. Zelfs als die stopt. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Dashboardinfo checken zonder uw ogen van de weg te halen? Dat kan met de head-up display. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. De auto is ook uitgerust met forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Laat deze sportwagen u zelf overtuigen. Maak een afspraak voor een proefrit!

-- BELLEN IS SNELLER --

BEZICHTIGING/PROEFRIT OP AFSPRAAK!

DINSDAG GESLOTEN

INRUILEN KAN
Op onze website kunt u een inruilverzoek indienen! Ga naar www.automakelaaraanhuis.nl en zoek de auto die u wenst! Bij deze auto detailpagina kunt u gemakkelijk een inruilvoorstel aanvragen.

FINANCIEREN KAN
Wij zijn erg goed in het regelen van financieringen. Wij vergelijken bij 18 banken en hebben vaak al binnen 1 of 2 dagen duidelijk of financieren mogelijk is voor u. Op onze website bij de auto die u wenst kunt u gemakkelijk een berekening of aanvraag doen voor een vrijblijvend financieringsvoorstel!

U geniet van extra zekerheid bij uw aankoop door de controle van Automakelaar aan Huis voordat wij de auto te koop aan bieden.

U kunt kiezen voor garantie bij auto's vanaf 4.500 euro.
?Wij bieden de mogelijkheid ?voor 3, 6 of 12 maanden garantie in overleg. Kosten per ?auto verschillend startend bij 500 euro. 

Vriendelijke groet,

Tom Wesselingh
Automakelaar aan Huis
Nijverheidsweg 17-O, Mijdrecht
0297-224549
www.automakelaaraanhuis.nl
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2020 - 2024
Kenteken: N-225-PN

Technische informatie
Vermogen: 235 kW (320 PK)
Koppel: 420 Nm
Aantal cilinders: 4

Aandrijving
Tankinhoud: 50 liter

Asconfiguratie
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vooras: Bandenprofiel links: 4 mm; Bandenprofiel rechts: 4 mm
Achteras: Bandenprofiel links: 4 mm; Bandenprofiel rechts: 4 mm

Prestaties
Acceleratie (0-100): 4,7 s
Topsnelheid: 270 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 579 kg
GVW: 2.030 kg
Afmetingen (LxB): 429 x 179 cm
Wielbasis: 262 cm

Interieur
Interieurkleur: Stof sardegna/art velours
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 179 g/km
Energielabel: E
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,8 l/100km (1 op 12,8)

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)

Staat
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Staat interieur: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaal

Beschikbare afleverpakketten: Standaard (inbegrepen): Gewassen auto, voldoende brandstof, geldige APK, en onafhankelijke inspectie door Automakelaar aan HuisGarantie auto's 20.000 euro en meer (€ 900 meerprijs): Garantie voor 3 maanden op auto's van 20.000 euro vraagprijs op meer. 
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): Autotrust garantie
Overige informatie
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Bandenset: Zomerbanden

Laatst bekeken