Volvo XC90 4.4 V8 Momentum Youngtimer

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto Paashuis VOF
Lievelderweg 86
7131 MG Lichtenvoorde
Gelderland (NL)
Tel. 0544-371973
Fax. 0544-375151
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 13.950,00
Merk  Volvo
Model  XC90
Type  4.4 V8 Momentum Youngtimer
Bouwjaar  2006
Km.  215.760 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  2.200 kg.
Motorinhoud  4.414 cc.
Opties
ABS, Achter spoiler, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Niveauregeling, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Schuifdak, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels met verlichtingDimlichten automatischElektrisch glazen schuif-/kanteldakElektronische remkrachtverdelingGetint glaskoplampreinigingLichtmetalen velgen 18"mistlampen voorNiveauregeling automatischParkeersensor achter
InfotainmentStuurwiel multifunctioneel
InterieurAluminium interieur afwerkingArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare voorstoel(en)Houtafwerking interieurHouten stuurwielLederen stuurwielLederen versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Stuur verstelbaarVoorstoelen in hoogte verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Brake Assist SystemElektronisch Stabiliteits Programma
Overigecentrale vergrendeling met afstandsbedieningextra getint glas achter
Bijzonderheden
Wat een beer van een auto is deze Volvo XC90 4.4V8 Momentum Youngtimer. Modeljaar 2007 USA uitvoering met 134850 miles gelopen, dat is 215760 km. Aan u geleverd met beurt en nieuwe APK keuring. Altijd meerdere Volvo XC90 Youngtimers op voorraad. Inruil mogelijk. WIJ WERKEN OP AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING EN PROEFRIT.

De Volvo XC90 is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Het lederen interieur ademt een weelderig gevoel, terwijl met één druk op de knop licht en frisse lucht binnenkomen door het elektrisch bediend glazen panorama dak. Tot de uitrusting van deze Volvo behoren ook elektrisch verstelbare voorstoelen, 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en neerklapbare achterbank.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Harder, zachter, aan, uit, volgende track, nieuwe zender... alle audiofuncties zijn regelbaar via de audiobediening op het stuur. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. Achter het stuur van deze Volvo bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met houten stuurwiel, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze Volvo helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Volvo XC90 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Volvo XC90 als zich een noodsituatie voordoet.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!
Bedrijfsinformatie
Koop uw Youngtimer bij een vertrouwd Bovag Autobedrijf. WIJ WERKEN OP AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING EN PROEFRIT.

Auto Paashuis is een Bovag Autobedrijf gespecialiseerd in Youngtimers van de merken Volvo en Saab .
Bij Auto Paashuis vindt u een divers aanbod Youngtimers van de merken Volvo en Saab met een scherpe netto prijsstelling.
Ook zult u Youngtimers en inruil-auto's aantreffen van andere merken dan Volvo en Saab
De helderde verkoopvoorwaarden geven u de prijs/kwaliteitverhouding die u van uw occasion mag verwachten.
Scherpe prijzen met basisgarantie op motor en versnellingsbak/automaat en een vol jaar APK.
Tenzij anders aangegeven.
U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor extra uitgebreide Auto Paashuis-garantie,
U kunt bij Auto Paashuis terecht voor reparatie , onderhoud en service, APK keuring, storingsdiagnose, schadeherstel en bandenservice voor uw Volvo, Saab en Mercedes, maar ook andere merken auto's zijn welkom.


Omdat wij graag alle tijd willen nemen voor uw bezoek, vragen wij u vooraf telefonisch een afspraak te maken voor een proefrit.
Druk- en/of zetfouten voorbehouden.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: feb. 2005 - jun. 2006
Kenteken: S-650-HH

Technische informatie
Vermogen: 232 kW (315 PK)
Koppel: 440 Nm
Aantal cilinders: 8
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 7,3 s
Topsnelheid: 210 km/u

Maten
Wielbasis: 286 cm

Gewichten
Laadvermogen: 560 kg
GVW: 2.760 kg
Max. trekgewicht: 2.250 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieurkleur: Zwart
Aantal zitplaatsen: 7

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 13,5 l/100km (1 op 7,4)
Energielabel: G
Emissieklasse: Euro 4

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 421 - € 460 per kwartaal

Garantie
Garantie: 1 maand

Laatst bekeken