Opel Agila 1.2 Edition

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
ASR Höke
Lageweg 5
2222 AG Katwijk
Zuid-Holland (NL)
Tel. 0641274959
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 6.450,00
Merk  Opel
Model  Agila
Type  1.2 Edition
Bouwjaar  2010
Km.  39.090 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Blauw
Deuren  5
Gewicht  965 kg.
APK tot  12-03-2025
Motorinhoud  1.242 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Radio/CD, Ruitenwisser achter, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Opel Agila 1.2 Edition
Kenteken: 76-KZR-1Merk: OpelModel: AgilaAPK tot: 12-03-2025Tellerstand: 39090 KMCarrosserievorm: HatchbackAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2010Transmissie: HandgeschakeldKleur: blauwMotorinhoud: 1242 ccAantal cilinders: 4Motorcode: K12BVermogen: 63 kW / 86pkLedig gewicht: 965 kgMax. trekgewicht: 200 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 5.5 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarLengte: 374 cmHoogte: 1590 cmMotorrijtuigenbelasting: € 113 - 123 per kwartaalEmissieklasse: Euro 4
Pakket: Style pakketExtra getint glas achterLederen stuurwielComfortBoordcomputerExterieurAchterruitwisserBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurCentrale vergrendeling met afstandsbedieningLichtmetalen velgen 15'' MetaalkleurMistlampen voorInfotainmentRadio-CD/MP3 spelerInterieurAchterbank in delen neerklapbaarAircoElektrische ramen voorStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkVoorstoelen in hoogte verstelbaarOverigeAnti Blokkeer SysteemBestuurdersairbagMistlampenMistlampen vPassagiersairbagRadio/CD-spelerZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Isofix bevestiging voor kinderzitjes
Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Opel Agila is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze auto uit 2010 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 39090 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Ook is de Opel uitgerust met: isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

LET OP
GEEN AFLEVERKOSTEN
Maar
ASR HOKE leveren Occasion altijd met AFLEVERINGSBEURT IS Grote beurt

INRUIL IS MOGELIJK

Bij interesse kunt u contact opnemen met Rafet te bereiken op tel. 06-41 27 4959 Ook kunt u per mail of de Whatsapp informatie opvragen.
Biedingen per mail of Whatsapp wordt niet op gereageerd.
Telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag    09-:00 tot 20:00
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn voor een bezichtiging of het maken van een proefrit graag even van te voren bellen. Hoewel de informatie zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen of fouten in de gegevens te allen tijde voorbehouden

Garantie --- >>> MOGELIJK --->>>OP AANVRAAG
MET 6 OF 12 MAANDEN GARANTIE IS MOGELIJK
Bij  ASR HOKE  kunt u een keuze maken uit onderstaande opleverpakketten. Op die manier bepaalt u zelf alle aanvullende garanties, diensten en zekerheden. Bij beide opleverpakketten is het mogelijk om uw huidige auto in te ruilen.

Opleverpakket 1. € 0,-
- APK (minimaal 6 maanden)
- Technische controlebeurt
-  Kleine beurt 
- Reinigen interieur & exterieur
- Tenaamstelling nieuwe auto
- Vrijwaren inruilauto

Opleverpakket 2. €795,-
- APK (minimaal 6 maanden)
- Onderhoudsbeurt AFLEVERINGSBEURT IS Grote beurt conform  fabrieksopgave
- 12 Maanden garantie  Met Autogarantie.nl voelt je occasion als nieuw
   Garantievoorwaarden van Autogarantie.nl 
- Distributiezekerheid (tot maximaal 20.000 km of 2 jaar)*
- Reinigen interieur & exterieur
- Tenaamstelling nieuwe auto
- Vrijwaren inruilauto

* Enkel van toepassing op auto's met een distributieriem (geen distributieketting)

U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoud voor alle merken auto's, en uiteraard voor de jaarlijkse APK keuring. Tevens beschikken wij doorlopend over een ruime voorraad occasions in de voordelige prijsklasse.
Voor verdere vragen of om een afspraak te maken kunt u Bellen met: 0641274959
ASR HOKE
LAGEWEG 5 2222 AG Katwijk
DE KOFFIE STAAT ALTIJD KLAAR!! (of een heerlijk kopje thee) GRAAG TOT ZIENS

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.

Laatst bekeken