Citroen C3 Puretech Feel Airco |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Automobielbedrijf Vos Zanddonk B.V.
Zanddonkweg 2
5144 NX Waalwijk
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0416-333321
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 13.300,00
Merk  Citroen
Model  C3
Type  Puretech Feel Airco |
Bouwjaar  2020
Km.  36.788 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  955 kg.
APK tot  28-12-2024
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingExtra getint glasGrootlichtassistentLED dagrijverlichtingmistlampen voorParkeersensor achter
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothRadioStuurwiel multifunctioneel
InterieurBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voorStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAutonomous Emergency BrakingAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Bandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenning
OverigeAchteropkomend verkeer waarschuwingActive Safety Brake (ZV32)Apple Carplay/Android Autocentrale vergrendeling met afstandsbedieningConnected servicesDabExtra getinte ramen achter en achterruit (VD09; Extra getint glas)extra getint glas achterPack Safety (ZV33)Parkeersensoren achter (UB01)
Bijzonderheden
Een stationwagen heeft de naam, de hatchback de ruimte. En helemaal naar keuze. Met de achterbank neer is het helemaal een laadvloer! De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Ook LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem horen tot de voorzieningen op deze auto.

Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Aan boord van deze Citroën C3 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Terwijl u stuurt, kunt u het audiosysteem bedienen met de knoppen onder uw vingertoppen. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. De Citroën is standaard voorzien van: regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

De geavanceerde technologie in deze Citroën is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze Citroën, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Bedrijfsinformatie
Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mei 2020 - aug. 2022
Kenteken: K-401-HD

Technische informatie
Vermogen: 61 kW (83 PK)
Koppel: 118 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 13,3 s
Topsnelheid: 166 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 400 x 175 x 149 cm
Wielbasis: 254 cm

Gewichten
Laadvermogen: 585 kg
GVW: 1.540 kg
Max. trekgewicht: 450 kg (ongeremd 450 kg)

Interieur
Interieur: Antraciet, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 123 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 2

Staat
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - € 123 per kwartaal

Garantie
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken