BMW 2 serie Gran Coupé 218i High Executive Edition M Sport Automaat/navi/l...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Auto Pul
Kalkoenweg 27
3851 SB Ermelo
Gelderland (NL)
Tel. 0341-553819
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 24.750,00
Merk  BMW
Model  2 serie
Type  Gran Coupé 218i High Executive Edition M Sport Automaat/navi/l...
Bouwjaar  2020
Km.  148.785 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Mineralgrau metallic
Deuren  4
Gewicht  1.350 kg.
APK tot  27-07-2026
Motorinhoud  1.499 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay® voorbereiding (6CP)Automatische airconditioning 2-zone (534)Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit (420)HiFi System Harman Kardon (674)Model M Sport (lichtmetalen velgen 18", M Aerodynamica, M sportonderstel, Sportstoelen voor, Stof-Sensatec combinatie Anthrazit/accent Grau) (7LF)M Sport Steering (2VE)Navigatiesysteem full mapPark Distance Control achter (PDC) (507)Park Distance Control voor/achter (PDC) (508)stuurwiel multifunctioneelvolledig digitaal instrumentenpaneelachteropkomend verkeer waarschuwingAlarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM) (302)Armsteun voor (473)Autonomous Emergency BrakingbandenspanningscontrolesysteemBluetooth telefoonvoorbereidingbots waarschuwing systeemBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstelbaarbuitenspiegels in carrosseriekleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningconnected servicesDAB-Tuner (654)dimlichten automatischelektrische ramen achterelektrische ramen voorElektronisch Sper DifferentieelElektronisch Stabiliteits Programmahill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorLED dagrijverlichtinglederen stuurwielLED koplampen (5A2)LED mistlampen voor (5A1)multimedia-voorbereidingpassagiersairbagradiorijstrooksensorruitensproeiers verwarmbaarSpeed Limit Info (8TH)sportstuurspraakbedieningstart/stop systeemstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarvermoeidheids herkenningvoorstoelen in hoogte verstelbaarzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Duitse auto′s. Spreekwoordelijk beroemd om techniek, kwaliteit en prestaties. Sommige dingen veranderen nou eenmaal niet. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Van de diverse pluspunten is ook het lederen interieur het noemen waard. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Verder is de BMW uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. DAB-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze BMW te reserveren.

Al onze occasions worden aangeboden voor een meeneemprijs, deze prijs is inclusief rijklaar maken, geldige APK, vloeistofcontrole en tenaamstellingskosten.

Wij werken met afleverpakketten zodat u zelf kan kiezen.

Optionele afleverpakket 1.             €495,-
3 maanden garantie, kleine onderhoudsbeurt incl. nieuwe APK en auto wassen.
Optionele afleverpakket 2.             €950,-
6 maanden garantie, grote onderhoudsbeurt incl. nieuwe APK en professioneel reinigen in- en exterieur.

Inruil is altijd welkom, voor een juiste prijsindicatie willen wij u vragen om een aantal foto’s van de auto op te sturen via de WhatsApp op nummer 06-57947278. U kunt eventueel ook de gegevens mailen naar de verkoop, verkoop@autopul.nl of een inruil aanvraag doen via onze website.

Om eventuele teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om van te voren te informeren naar de beschikbaarheid.

Type,- en Specificatiefouten zijn voorbehouden.
Meer informatie
Algemene informatie
Modeljaar: 2020
Modelcode: F44
Kenteken: J-400-BH

Technische informatie
Vermogen: 103 kW (140 PK)
Koppel: 220 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 8,7 s
Topsnelheid: 215 km/u

Maten
Afmetingen (LxB): 453 x 180 cm
Wielbasis: 267 cm

Gewichten
Laadvermogen: 555 kg
GVW: 1.905 kg
Max. trekgewicht: 1.300 kg (ongeremd 725 kg)

Interieur
Interieur: Leder 'dakota' schwarz geperforeerd, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 145 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)

Staat
Optische staat: goed
Staat interieur: goed

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 190 - € 207 per kwartaal

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Standaard: Wettelijke garantie, geldige APK, en RDW-leges.

Laatst bekeken