Suzuki Splash 1.0 Vvt Comfort Easss Airco

Print
Specificaties
Prijs  € 6.950,00
Merk  Suzuki
Model  Splash
Type  1.0 Vvt Comfort Easss Airco
Bouwjaar  2013
Km.  105.277 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Zwart
Deuren  5
Gewicht  950 kg.
Motorinhoud  996 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Metallic lak, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
start/stop systeemalarm klasse 1(startblokkering)Brake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelinghoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorpassagiersairbagzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
De Suzuki Splash is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een exemplaar uit 2013, deze auto heeft 105277 kilometer gelopen. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Natuurlijk behoren in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem ook tot de uitrusting van deze complete auto.

En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Deze Suzuki is voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Suzuki Splash is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Deze Suzuki Splash lijkt kleiner dan-ie is. Maar dat moet u zelf ervaren. Deze Suzuki is voorzien van een pittige benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Natuurlijk behoren in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U vindt in deze auto ook airconditioning. Extra opties op deze auto zijn: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Suzuki Splash is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem horen tot de voorzieningen op deze auto.

Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Deze Suzuki Splash staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Ook is de Suzuki uitgerust met: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Suzuki Splash is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Suzuki Splash.

Als u meer wilt weten over deze Suzuki, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Welkom bij ADG Groep, uw officiële merkdealer van Toyota, Suzuki en Lexus.

Iedere auto wordt geadverteerd met een aantrekkelijke en transparante all-in prijs, zonder bijkomende kosten.
Uw ADG occasion wordt afgeleverd inclusief minimaal 12 maanden garantie, een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, nieuwe apk keuring, 1 jaar pechhulp, reinigen in- en exterieur en een halve tank brandstof. Voor Toyota en Lexus geldt zelfs een garantie tot het 10e bouwjaar, mits deze jaarlijks bij de merkdealer wordt onderhouden.
Wij zijn gevestigd in Emmen, Assen, Groningen, Veendam en Hoogeveen. Als klant heeft u de vrijheid om zelf te bepalen op welke locatie u de auto wilt kopen of afhalen, afhankelijk van wat voor u het meest geschikt is.
Transparant, klantgericht en altijd streven naar beter met focus op kwaliteit, dat is wat u van onze bedrijven mag verwachten.

Graag tot ziens op een van onze vestigingen.

(Indien u meer informatie wil verkrijgen over de 10 jaar garantie op een Toyota of Lexus dan helpen wij u graag op de vestiging, of u kunt naar: https://www.toyota.nl/occasions/garantiepakket )
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2008 - 2015
Referentienummer: TSMEXB22S00762154
Kenteken: 8-SFG-56

Technische informatie
Vermogen: 48 kW (65 PK)
Koppel: 90 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 14,7 s
Topsnelheid: 160 km/u

Maten en gewichten
Laadvermogen: 535 kg
GVW: 1.485 kg
Wielbasis: 236 cm

Interieur
Bekleding: Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 106 g/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 88 - € 95 per kwartaal

Garantie
Garantielabels: Toyota Approved Occasions, Toyota Plus Hybride Occasion, BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Beschikbare afleverpakketten: Standaard (inbegrepen): Onderhoudsbeurt bij aflevering volgens fabrieksschema
Dit afleverpakket bevat: Toyota Approved Occasions; BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APKBOVAG 12 maanden (zonder meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK

Laatst bekeken