Renault Kangoo Bestel 1.5 Dci 75 Energy Comf 2019 1e Eigen

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Tulp Autobedrijf B.V.
De Slof 54
5107 RJ Dongen
Noord-Brabant (NL)
Tel. 0619681441
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 7.449,00
Merk  Renault
Model  Kangoo
Type  Bestel 1.5 Dci 75 Energy Comf 2019 1e Eigen
Bouwjaar  2019
Km.  119.662 km.
Carrosserie  Bus
Brandstof  Diesel
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  4
Gewicht  1.250 kg.
Motorinhoud  1.461 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airconditioning, Alarm, Centrale vergrendeling, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Metallic lak, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging
 
Opmerkingen
1e eigenaar dealer onderhouden voor lichte werkzaamheden gebruikt  Airco Pdc elektr.ramen ... Btw auto !

Renault Kangoo bestel 1.5 dCi 75 Energy Comf 2019 1e eigen
Merk: RenaultModel: Kangoo bestelTellerstand: 119662 KMCarrosserievorm: BestelAantal deuren: 4Brandstofsoort: DieselBouwjaar: 2019Transmissie: Handgeschakeld 5Kleur: grijs MetallicBekleding: StofKleur interieur: zwartMotorinhoud: 1461 ccAantal cilinders: 4Vermogen: 55 kW / 75pkLedig gewicht: 1250 kgBTW/Marge: BTW aftrekbaar, de prijs is exclusief BTWLaadruimte hoogte: 123 cmAantal sleutels: 2
ExterieurAchterdeuren met ruitenBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale vergrendeling met afstandsbedieningMetaalkleurParkeersensor achterInfotainmentNavigatiesysteemRadio CD spelerInterieurAircoBestuurdersstoel in hoogte verstelbaarBetonplex in laadruimteElektrische ramen voorStuur verstelbaarStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkTussenschot laagOverigeAnti Blokkeer SysteemApple Carplay/Android AutoBestuurdersairbagBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaRubber mat in laadruimteVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)Hill hold functie
Ook anno nu blijven Franse auto's altijd hun elegantie en romantiek houden. Maar vergis u niet: qua techniek en prestaties is deze Drive for change van wereldniveau. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen, metallic lak en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Met met startonderbreker en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Renault helemaal compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

Tulp Autobedrijf in Dongen is een universeel autobedrijf. Wij hebben ruim 130 occasions op voorraad. Wij zijn RDW-erkend en kunnen de auto’s ook ter plaatse tenaamstellen op uw naam. Tevens hebben wij de mogelijkheid om u een autoverzekering aan te bieden met een lage premie. Ook het regelen van een Autofinanciering kunnen wij u aanbieden, vraag naar de mogelijkheden.

Garantie is mogelijk voor meer prijs.

Wij zijn doordeweeks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 18.00 uur, op zaterdag tussen 10:00 tot 17:00 uur. En op zondag zijn wij enkel geopend op afspraak. Buiten openingstijden zijn wij geopend op afspraak !!!

BEZICHTIGING/PROEFRIT UITSLUITEND OP AFSPRAAK.
INRUIL IS MOGELIJK


Tulp Autobedrijf B.V.
De Slof 54
5107RJ Dongen
0619681441
verkoop@tulpautobedrijf.nl

www.tulpautobedrijf.nl/

Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten.
Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Wij adviseren de opties en specificaties zelf te controleren. Bij twijfels kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.
Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u ons gerust bellen of mailen. Bel 06-19681441 voor een proefrit.

Laatst bekeken