MG B Roadster Mkiii Restored In 2002-2004, Good Driving Condition F...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Gallery Aaldering
Arnhemsestraat 47
6971 AP Brummen
Gelderland (NL)
Tel. 0575-564055
Fax. 0575-564767
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 24.500,00
Merk  MG
Model  B
Type  Roadster Mkiii Restored In 2002-2004, Good Driving Condition F...
Bouwjaar  1972
Km.  7.194 km.
Carrosserie  Cabriolet
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Rood
Deuren  2
 
Opmerkingen
Deze MGB Roadster MKIII uit 1972 is een schitterend voorbeeld van een klassieke Britse sportwagen die zorgvuldig is gerestaureerd en onderhouden. Uitgevoerd in de aantrekkelijke kleur Flamered met een stijlvol blauw interieur, combineert deze auto elegantie en sportiviteit. Na een grondige restauratie tussen 2002 en 2004 is deze MGB sindsdien goed verzorgd en verkeert hij nog steeds in een zeer mooie staat, zowel van binnen als van buiten.

*Gerestaureerd en gereviseerd voor vele jaren rijplezier*
De restauratie van deze MGB vond plaats rond 2002, en de auto heeft tussen 2004 tot 2020 slechts één eigenaar gehad. Gedurende deze tijd is de auto met liefde onderhouden en in 2011 is de motor volledig gereviseerd, wat zorgt voor een motor die zeer fijn loopt. De auto rijdt zeer soepel en is in een zeer nette staat gehouden, zowel wat betreft het exterieur met zijn diepe, glanzende rode lak als het zorgvuldig onderhouden interieur. De stoelen zijn deels opnieuw bekleed en dragen bij aan het nette en authentieke karakter van deze Britse klassieker.

*Upgrades voor een verbeterde rijervaring*
Deze MGB Roadster is voorzien van een aantal smaakvolle en functionele upgrades die de rijervaring verbeteren en de auto nog aantrekkelijker maken. Zo is hij uitgerust met een Moto-Lita stuurwiel, Weber carburateurs voor een uiterst soepele motorloop, en whitewalls die perfect passen bij het stijlvolle exterieur. Daarnaast beschikt de auto over een bijna nieuwe RVS uitlaat, een 123 ontsteking voor betere betrouwbaarheid en prestaties, en een nieuwe cabrioletkap die zorgt voor comfort en bescherming tijdens ritten in alle weersomstandigheden. Het mooie kofferrek maakt het plaatje compleet.

*Uitgebreide documentatie en onderhoudsgeschiedenis*
Deze MGB wordt geleverd met volledige documentatie, inclusief facturen die de diverse onderhoudswerkzaamheden en onderhoudsbeurten door de jaren heen aantonen. De motorrevisie in 2011 is ook gedocumenteerd, wat een uitstekende indruk geeft van deze auto. Ook aanwezig zijn de originele MGB-boekjes, een regenhoes, en een half overdekte kofferbak met originele krik.

*Prachtige klassieke Britse sportwagen klaar om van te genieten*
De MGB-Roadster MKIII is een geliefd model onder liefhebbers van klassieke Britse auto's vanwege zijn tijdloze design, open rijervaring, en geweldige rijeigenschappen. Dit specifieke exemplaar biedt niet alleen al deze kwaliteiten, maar is ook klaar om vele jaren rijplezier te bieden. Met zijn goed onderhouden staat, vele upgrades en fraaie kleurstelling is deze MGB een geweldige kans voor wie op zoek is naar een klassieke auto om van te genieten en te koesteren.

Grijp deze kans en voeg deze prachtig gerestaureerde MGB Roadster MKIII toe aan uw collectie! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ervaar de charme van deze klassieke Britse sportwagen.
Meer informatie
Tellerstand: 4.470 mijlen
Interieur: Donker blauw, Leder/stof
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Kenteken: DM-73-44

Laatst bekeken