Ford C-MAX 1.8-16v Titanium

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
De Otter Auto's VOF
1e Energieweg 16
9301 LK Roden
Drenthe (NL)
Tel. 06-55821400
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 2.850,00
Merk  Ford
Model  C-MAX
Type  1.8-16v Titanium
Bouwjaar  2008
Km.  227.601 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.275 kg.
APK tot  26-02-2025
Motorinhoud  1.798 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Ruitenwisser achter, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Ford C-Max 1.8-16V Titanium
Kenteken: 63-GZX-3Merk: FordModel: C-MaxAPK tot: 26-02-2025Tellerstand: 227601 KMCarrosserievorm: MPVAantal deuren: 5Brandstofsoort: BenzineBouwjaar: 2008Transmissie: HandgeschakeldKleur: grijsMotorinhoud: 1798 ccAantal cilinders: 4Motorcode: QQDBVermogen: 92 kW / 125pkLedig gewicht: 1275 kgMax. trekgewicht: 1200 kgAantal zitplaatsen: 5Verbruik: 7.1 l/100 kmBTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaarAantal sleutels: 2Motorrijtuigenbelasting: € 190 - 207 per kwartaalEmissieklasse: Euro 4
ComfortBoordcomputerCruise controlRegensensorExterieurAchterruitwisserBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarCentrale vergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischLichtmetalen velgen 17"MetaalkleurMistlampen voorParkeersensor voor en achterTrekhaakVerwarmde voorruitInfotainmentNavigatiesysteemRadio CD spelerStuurwiel multifunctioneelInterieurAchterbank in delen neerklapbaar.AircoAirco (automatisch)Binnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen achterElektrische ramen voorLederen stuurwielMiddenarmsteun voorStuurbekrachtigingOverigeAnti Blokkeer SysteemAnti doorSlip RegelingBestuurdersairbagElektronisch Stabiliteits ProgrammaElektronische remkrachtverdelingHoofd airbag(s) achterHoofd airbag(s) voorPassagiersairbagZij airbag(s) voorVeiligheidAlarm klasse 1(startblokkering)
Voor meerdere grote haarscherpe foto's zie onze website.Toets via Google ( otter roden)
TEL 06-55821400. www.deotterautosroden.nl

Autojournalisten zijn het er unaniem over eens. De Ford C-Max behoort tot de best sturende auto's van zijn klasse. Ook deze C-Max heeft de uitmuntende rijeigenschappen die u van een Ford mag verwachten. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Ford horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. In deze Ford kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De uitrusting van deze auto is met cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Ford te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.TEL 0655821400!!

AUTO WORD GELEVERD MET NIEUWE VOORBANDEN!!
NIEUWE PASVORM MATTENSET (FORD )!!
Een auto bekijken en een proefrit maken kan na sluitingstijd alleen bij serieuze interesse.
tenaamstelling kunnen wij dan ook gelijk voor u regelen, ook buiten kantoor uren .
Een financiering regelen, en of van te voren uitrekenen kan op onze website ( onder koptekst diensten).
Ook kunt u onder deze koptekst uw autoverzekering regelen, u krijgt dan iemand aan lijn, die u alles kan uitleggen!!
AL ONZE ADVERTENTIES STAAN NIET MEER OP MARKTPLAATS, ZIE ONZE ZEER OVERZICHTELIJKE WEBSITE VOOR ACTUELE AANBOD.

De Otter Auto's VOF
1e energieweg 16
9301LK Roden
050-5014343
06-55821400
info@deotterautosroden.nl

www.deotterautosroden.nl

Laatst bekeken