Mercedes E-klasse 200 Cgi Business Class Avantgarde | Nieuwstaat !! | Lage Km !!...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Blom
Klaverweg 11
4157 JA Enspijk
Gelderland (NL)
Tel. 0345-652007
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 19.950,00
Merk  Mercedes
Model  E-klasse
Type  200 Cgi Business Class Avantgarde | Nieuwstaat !! | Lage Km !!...
Bouwjaar  2011
Km.  53.360 km.
Carrosserie  Sedan
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Zwart
Deuren  4
Gewicht  1.515 kg.
APK tot  11-09-2025
Motorinhoud  1.796 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, GSM carkit, Koplampsproeiers, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Schuifdak, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Trekhaak, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieurbi-xenon koplampenChroom delen exterieurDimlichten automatischElektrisch schuif-/kanteldakLichtmetalen velgen 17"Parkeersensor voor en achterKoplampen adaptiefkoplampreinigingmistlampen voorSportonderstel
InfotainmentAudio-navigatiesysteemStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelbare voorstoel(en)Houtafwerking interieurVoorstoelen verwarmdLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Rokersvrije autoStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidIsofixAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 3BandenspanningscontrolesysteemBrake Assist SystemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeAudio 50 APS Dvd-kaartnavigatie (525)Koplampreinigingsinstallatie (600)Park Tronic System incl adv. park assist (230)Sierdelen: Essenhout (H09)Telefoonvoorbereiding (UHI): geïntegreerd (386)centrale vergrendeling met afstandsbedieningDiefstal-/inbraakalarm (P54)Sportonderstel incl carrosserieverlaging (677)
Bijzonderheden
Let op ! Trekhaak niet aanwezig. Kan geleverd en gemonteerd worden voor een meerprijs van Euro 995,-. Middelmaat kennen ze bij Mercedes niet. 'The best or nothing', zeggen ze daar. Heeft u ook zulke hoge standaarden? Dan is dit de auto voor u. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Mercedes-Benz E-klasse heeft verwarmbare voorstoelen. Het interieur glanst in daglicht door het elektrisch bedienbare panoramadak. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Een start-stop systeem is ook aanwezig, dat helpt u om het brandstofverbruik te reduceren. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen en metallic lak ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Boem is ho? Niet bij deze Mercedes-Benz E-klasse. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Achter het stuur van deze Mercedes-Benz bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook is de Mercedes-Benz uitgerust met: navigatiesysteem, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz E-klasse samen. Slappe banden slijten sneller. Gelukkig waarschuwt het bandenspanningscontrolesysteem op tijd wanneer het tijd wordt voor nieuwe lucht. Even stilstaan op een hellend wegdeel is een eitje dankzij de hill hold control. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Bedrijfsinformatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen Mike Barends, hij is bereikbaar per WhatsApp en telefoon op: 06-34619150 ook buiten kantoor tijden M.U.V. Zondag.
Succes krijg je en behoud je door enthousiaste klanten. Onze klanten waarderen onze service met een 8,7. Hier zijn we natuurlijk trots op echter we blijven continue verbeteren. Betaalbaar en betrouwbaar dat is waar wij voor staan.
U bent welkom in Enspijk de koffie staat klaar.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: sep. 2009 - mrt. 2013
Modelcode: W212
Kenteken: GKP-68-H

Technische informatie
Vermogen: 135 kW (184 PK)
Koppel: 270 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 230 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 489 x 187 x 149 cm
Wielbasis: 287 cm

Gewichten
Laadvermogen: 635 kg
GVW: 2.150 kg
Max. trekgewicht: 1.900 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Leder/stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 179 g/km
Energielabel: B
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)

Staat
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 241 - € 264 per kwartaal

Laatst bekeken