Hyundai ix20 1.6i I-vision | Hoogzit | Trekhaak |

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Autobedrijf Gerdes
Mr Ovingkanaal Oz 1a
7891 EV Klazienaveen
Drenthe (NL)
Tel. 0591-312420
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 10.950,00
Merk  Hyundai
Model  ix20
Type  1.6i I-vision | Hoogzit | Trekhaak |
Bouwjaar  2014
Km.  117.686 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Wit
Deuren  5
Gewicht  1.155 kg.
APK tot  19-10-2025
Motorinhoud  1.591 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Elektrische ramen, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Radio/CD, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Trekhaak, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 16"Buitenspiegels in carrosseriekleurBumpers in carrosseriekleurDimlichten automatischmistlampen voor
InfotainmentMultimedia-voorbereidingRadio-cd/mp3 spelerStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun achterArmsteun voorElektrische ramen voor en achter
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Elektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieIsofix
Overigebuitenspieg.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaarcentrale vergrendeling met afstandsbedieningextra getint glas achter
Bijzonderheden
Als geen ander weten de Koreaanse merken auto's te bouwen van bijzonder goede kwaliteit. Neem bijvoorbeeld deze Hyundai ix20 uit 2014. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, elektrisch bediende ramen, buitenspiegels in carrosseriekleur en start-stopsysteem.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Met isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Hyundai ix20 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Bedrijfsinformatie
Autobedrijf Gerdes is een echte dorpsgarage en opgericht in 2005 door Harold Gerdes. Harold is al bijna 30 jaar actief in de autobranche en heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en uitgebreid. Met onze vijf collega's en moderne apparatuur kunnen wij iedereen tot dienst zijn. Ons enthousiaste team besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.

Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: okt. 2010 - jun. 2015
Kenteken: 2-ZDL-88

Technische informatie
Vermogen: 93 kW (126 PK)
Koppel: 156 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 48 liter
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 184 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 410 x 177 x 160 cm
Wielbasis: 262 cm

Gewichten
Laadvermogen: 555 kg
GVW: 1.710 kg
Max. trekgewicht: 1.300 kg (ongeremd 550 kg)

Interieur
Interieur: Antraciet, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 139 g/km
Energielabel: D
Emissieklasse: Euro 5

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)

Onderhoud, historie en staat
Aantal eigenaren: 2
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)

Laatst bekeken