Volvo XC90 3.2 Summum 7 Pers/aut/ecc/leer/pdc/dak/lm

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Dealer-auto Zwolle B.V.
Kerkepad 1
8024 AD Zwolle
Overijssel (NL)
Tel. 038-2309378
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 22.945,00
Merk  Volvo
Model  XC90
Type  3.2 Summum 7 Pers/aut/ecc/leer/pdc/dak/lm
Bouwjaar  2013
Km.  179.077 km.
Carrosserie  Terreinwagen (SUV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  2.118 kg.
Motorinhoud  3.192 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Deelbare achterbank, Elektrisch verstelbare voorstoelen, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Niveauregeling, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Schuifdak, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieurbi-xenon koplampenBuitenspiegels elektr. met geheugenBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarBuitenspiegels met verlichtingChroom delen exterieurDimlichten automatischElektrisch glazen schuif-/kanteldakElektronische remkrachtverdelingKoplampen adaptiefkoplampreinigingLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 18"Niveauregeling automatischParkeersensor achter
InfotainmentAudio installatieAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothStuurwiel multifunctioneel
InterieurAchterbank verstelbaarAluminium interieur afwerkingArmsteun voorBagage-scheidingsnetBagagedekBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterElektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugenLederen stuurwiel en versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Luxe lederen bekledingStuur verstelbaarVoorstoelen in hoogte verstelbaarVoorstoelen verwarmd
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 3Brake Assist SystemElektronisch Stabiliteits Programma
Overigecentrale vergrendeling met afstandsbedieninghoofdsteunen anti-whiplash
Bijzonderheden
Km Stand is in mijlen. Komt neer op 178036km

Met een SUV als deze heb jij een praktische en ruime auto, maar tegelijk biedt hij ook comfort en rijplezier. Het is een Volvo XC90 die 111273 kilometer heeft gelopen, hij is van het bouwjaar 2013. In deze SUV vind je een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Door het elektrisch bediende glazen panorama dak is het in deze auto altijd en beetje zomer. Maar dat prettige gevoel kan ook komen door het lederen interieur. Misschien wel door de combi. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Verder is de Volvo uitgerust met: elektrisch verstelbare passagiersstoel, 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen.

Het audio-installatiesysteem bedien je met knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Achter het stuur van deze Volvo ben jij niet alleen. De auto kijkt als het ware met je mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor je aan. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kun je je volledig op het verkeer concentreren. Je bent in deze Volvo ook voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer.

In de Volvo XC90 heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. Deze Volvo XC90 is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop.

Heb je interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Bedrijfsinformatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jack 06-21718011. Ook middels WhatsApp bereikbaar. Wilt u weten wat uw voertuig waard is? Stuur ons een aantal foto's en we reageren binnen 10 minuten.
Geld lenen voor je auto.

Wilt u een (andere) auto kopen, maar heb je niet genoeg spaargeld? Dan kan een autolening goed van pas komen.
Geld lenen voor een auto doe je echter niet iedere dag.
Vandaar dat je vooraf zeker wilt weten dat je goed zit. Wat zijn de voor- en nadelen van een auto financiering, welke leningen zijn er allemaal en waar moet je op letten als je geld gaat lenen?

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van Financial Lease:

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een auto met behulp van Financial Lease door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteer jij direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Ook voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren, en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze leasevorm zo aantrekkelijk.


- Mogelijk voor starters en zzp’ers, óók zonder jaarcijfers mogelijk.
-Mogelijkheid investeringsaftrek, in de vorm van de BTW van de aanschafwaarde.
- Enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen.
- Behoud van vermogen binnen de onderneming.
- Bepaal zelf de looptijd van het contract en hoogte van de maandtermijn.
- Aan het einde van het contract is de auto eigendom van de ondernemer.
- Boetevrij aflossen zonder hercalculaties

Het inruilen van uw voertuig op basis van handelaars condities is mogelijk.
Wij ruilen ook boten, caravans, scooters, snorscooters, campers etc in.

Wilt u langskomen? Uiteraard is dat mogelijk, bel van te voren voor de actuele staat van de auto.
Ook op afspraak open buiten kantoor uren.

U bent van harte welkom!

Tot snel!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: mei 2010 - jun. 2012
Tellerstand: 111.273 mijlen
Kenteken: VOLVO

Technische informatie
Vermogen: 179 kW (243 PK)
Koppel: 320 Nm
Aantal cilinders: 6
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 210 km/u
Wielbasis: 286 cm

Interieur
Interieurkleur: Beige
Aantal zitplaatsen: 7

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,5 l/100km (1 op 8,7)
Energielabel: G

Onderhoud, historie en staat
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Laatst bekeken