Seat Alhambra 1.4 Tsi 150pk Dsg Fr Business Intense / 7 Persoons / Panoramad...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Wittebrug Voorschoten
Hofweg 39
2251 LP Voorschoten
Zuid-Holland (NL)
Tel. 071-5794794
Website
Loading...
Print
Specificaties
Prijs  € 32.950,00
Merk  Seat
Model  Alhambra
Type  1.4 Tsi 150pk Dsg Fr Business Intense / 7 Persoons / Panoramad...
Bouwjaar  2019
Km.  75.653 km.
Carrosserie  Spacewagon (MPV)
Brandstof  Benzine
Transmissie  Automaat
Kleur  Blauw
Kleurtoel.  Atlantic Blue
Deuren  5
Gewicht  1.665 kg.
APK tot  12-08-2025
Motorinhoud  1.395 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Boordcomputer, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, GSM carkit, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stoelverwarming voor, Stuur in hoogte verstelbaar, Stuurbekrachtiging, Traction control, Xenon verlichting, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

Exterieurbi-xenon koplampenElektrisch glazen panorama-dakLichtmetalen velgen 18"Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarChroom delen exterieurDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingGrootlichtassistentKeyless entryKoplampen adaptiefkoplampreinigingLED achterlichtenmistlampen voor adaptiefParkeer assistentParkeersensor voor en achterSportonderstelZonnescherm zijruiten
InfotainmentNavigatiesysteem full mapAudio installatieMultimedia-voorbereidingSpraakbedieningStuurwiel multifunctioneel
InterieurAirco separaat achterVoorstoelen verwarmd2 stoelen op derde rijAchterstoelen verschuifbaarArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterLederen stuurwielLederen versnellingspookLendesteunen (verstelbaar)Passagiersstoel in hoogte verstelbaarSportstoelenStuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkStuur verstelbaar
VeiligheidAutonomous Emergency BrakingAchteruitrijcameraAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) knieAirbag(s) side achterAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)Bandenspanningscontrolesysteembots waarschuwing systeemBrake Assist SystemDodehoek detectorElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functieRijstrooksensorVerkeersbord detectieVermoeidheids herkenning
Overige18 inch lichtmetalen velgen, Akira (Brilliant Silver) (PUK)Apple Carplay/Android AutoFull Link (PML)kunstlederen/microvezel bekledingPanoramisch schuif/kanteldak (PTC)Vervolgbotsing preventieDabDAB+ radio (PND)Donkere ruiten achter (PCO)Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturingelektrische schuifdeur(en)extra getint glas achterGrootlicht assistent (PDR)Park assist (PK5)Schakelmogelijkheid aan stuurwielUpgrade Technology (PCI)Upgrade Technology (Dodehoek detector, Verkeersbord detectie)Zij-airbags achter (PAR)
Bijzonderheden
Deze SEAT Alhambra heeft al het een en ander van de Nederlandse wegen gezien, maar toont zich verrassend jong voor z'n leeftijd. Dat krijg je met een uitstekende staat van dienst in onderhoud en de juiste verzorging. Topauto! De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Alle kids willen achterin zitten vanwege de derde zitrij; het elektrisch bediend glazen panorama dak bezorgt u ook doordeweeks een vakantiegevoel en boodschappen inladen wordt een makkie met de elektrisch bedienbare achterklep. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Verder is de SEAT uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De uitrusting van deze auto is met sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze SEAT Alhambra is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Een voor u “nieuwe” auto kopen doet u hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks. Veel aanbod en (vaak) het gebrek aan transparantie, maken uw zoektocht er niet makkelijker op.

Bij Wittebrug | Occasions weet u 1 ding zeker; ons aanbod is transparant en altijd inclusief onze Wittebrug Zekerheden*:
* Minimaal 12 maanden garantie
* Uitgebreide controle tot wel 130 punten
* Onderhoud volgens schema
* Minimaal 12 maanden APK
* Een volle tank brandstof
* NAP gecontroleerd
* Altijd netjes gepoetst

U krijgt dit alles voor de getoonde prijs, geen addertjes, geen aparte afleverpakketten of verdere verborgen kosten.

Neem nu contact met ons op voor een proefrit of een passende offerte!


* m.u.v. onze Budget Occasions, duidelijk herkenbaar o.a. aan een verkoopprijs onder 4.500 euro


Disclaimer:
*Das WeltAuto Garantie:De genoemde verkoopprijs is rijklaar, inclusief 12 maanden garantie, gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden . De garantie waarborgt u tegen onvoorziene grote uitgaven wanneer er een technisch mankement buiten uw schuld ontstaat aan uw Wittebrug Occasion. Bij Das WeltAuto Occasions bieden wij u de mogelijkheid de garantie te verlengen met nog eens 12 maanden, indien deze occasion jonger dan 60 maanden en/ of minder dan 160.000 km gereden heeft op het moment van aflevering. (bij aanschaf niet ouder dan 36 mnd. en garantie max 160.000KM)
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze SEAT Alhambra uit 2019. Er staat 75653 kilometer op de teller. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze SEAT Alhambra legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Het interieur baadt in daglicht dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. In het ruime interieur treft u een derde zitrij aan. Dat is handig als u meer mensen moet meenemen. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Deze auto is voorzien van sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze SEAT Alhambra samen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Spaans in karakter, Duits in techniek. Da's typisch Seat. auto emocion. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Slim en gemakkelijk, zo'n derde zitrij! Maar dat is nog niet alles: wat dacht u van het elektrisch bediende panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep? Al is het buiten nog zo koud, de stoelverwarming maakt alles weer goed! In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze SEAT zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor. Met sportstuur met schakelpaddels, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze SEAT helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze SEAT Alhambra is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze SEAT. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. In deze SEAT vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.
Meer informatie
Beschikbaarheid
Gereserveerd: Dit voertuig is gereserveerd voor een klant (verkocht onder voorbehoud).

Algemene informatie
Modeljaar: 2019
Modelcode: 7N
Kenteken: ZT-106-J

Technische informatie
Vermogen: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 198 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 495 x 190 x 175 cm
Wielbasis: 292 cm

Gewichten
Laadvermogen: 765 kg
GVW: 2.430 kg
Max. trekgewicht: 1.800 kg (ongeremd 750 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 7

Milieu
CO?-uitstoot: 198 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,1 l/100km (1 op 16,4)

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 4

Staat
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 293 - € 320 per kwartaal

Garantie
Garantielabels: Das WeltAuto (12 maanden), BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken