Citroen C3 1.2 Puretech Feel Edition Nieuw! ? 3.000 Korting! | Parkeersen...

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Haaima Hylkema Sneek
Kolenbranderstraat 9
8601 VC Sneek
Friesland (NL)
Tel. 0515-548111
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 24.950,00
Merk  Citroen
Model  C3
Type  1.2 Puretech Feel Edition Nieuw! ? 3.000 Korting! | Parkeersen...
Bouwjaar  2024
Km.  10 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Kleurtoel.  Steel grey
Deuren  5
Gewicht  955 kg.
APK tot  31-07-2028
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Mistlampen, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuurbekrachtiging, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires
Apple Carplay/Android Autolichtmetalen velgen 17"achteropkomend verkeer waarschuwingafwijkende dakkleuralarm klasse 1(startblokkering)Autonomous Emergency Brakingbandenspanningscontrolesysteembinnenspiegel automatisch dimmendBluetooth telefoonvoorbereidingbots waarschuwing systeemBrake Assist Systembuitenspiegels elektrisch verstelbaarbuitenspiegels in afwijkende kleurcentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDAB ontvangerdimlichten automatischelektrische ramen voorelektronische remkrachtverdelingElektronisch Stabiliteits Programmaextra getint glasglans exterieur delengrootlichtassistenthill hold functiehoofd airbag(s) achterhoofd airbag(s) voorLED dagrijverlichtingLED koplampenmistlampen voormultimedia-voorbereidingmultimedia scherm middelparkeersensor achterpassagiersairbagradiorijstrooksensorstart/stop systeemstuurbekrachtiging snelheidsafhankelijkstuur verstelbaarstuurwiel multifunctioneelverkeersbord detectievermoeidheids herkenningzij airbag(s) voor
Bijzonderheden
Alle technologie in de Citroen C3 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Met deze Citroen is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen voor.

Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Even switchen naar de verkeersinformatie? Ook dat kan met één druk op de knop van de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Natuurlijk behoren regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Bij de veiligheidssystemen van deze Citroen hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. In deze Citroen vinden we verder een hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.

Autobedrijf Haaima Hylkema is al decennia lang het vertrouwde adres in Friesland en de Noordoostpolder als het gaat om mobiliteit in de breedste zin van het woord!
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: 2020 - 2024
Kenteken: GGZ-38-H

Technische informatie
Vermogen: 61 kW (83 PK)
Koppel: 118 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 13,3 s
Topsnelheid: 166 km/u

Maten
Afmetingen (LxB): 400 x 175 cm
Wielbasis: 254 cm

Gewichten
Laadvermogen: 585 kg
GVW: 1.540 kg
Max. trekgewicht: 450 kg (ongeremd 450 kg)

Interieur
Interieur: Ambiance wood, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 125 g/km
Energielabel: C
Emissieklasse: Euro 6d-TEMP

Financiële informatie
BTW/marge: BTW verrekenbaar voor ondernemers
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - € 123 per kwartaal

Beschikbare afleverpakketten: Standaard (inbegrepen): Gepoetst, tenaamstelling voertuig, geldige APK, vloeistoffencontroleZekerheidspack (€ 995 meerprijs):
- 12 maanden BOVAG garantie
- nieuwe APK bij aflevering
- onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
- gepoetst en voorzien van nieuwe matten
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Standaard"): BOVAG garantie (12 maanden); Nieuwe APK

Laatst bekeken