Opel Corsa 1.4 Online Edition Airco T-970-pv

Afstand: ... km.
Postcode (NL)
Jawie Auto's
Celsiusstraat 20
6604 CW Wijchen
Gelderland (NL)
Tel. 0246412318
Website
Print
Specificaties
Prijs  € 9.750,00
Merk  Opel
Model  Corsa
Type  1.4 Online Edition Airco T-970-pv
Bouwjaar  2016
Km.  76.334 km.
Carrosserie  Hatchback
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.063 kg.
APK tot  25-10-2025
Motorinhoud  1.398 cc.
Opties
ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Boordcomputer, Centrale vergrendeling, Cruise control, Deelbare achterbank, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Regensensor, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Stuur in hoogte verstelbaar, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurBuitenspiegels elektrisch verstelbaarCentrale deurvergrendeling met afstandsbedieningDimlichten automatischLED dagrijverlichtingLichtmetalen velgen 16"mistlampen voorParkeersensor achterSportonderstel
InfotainmentAutotelefoonvoorbereiding met bluetoothMultimedia-voorbereidingRadioStuurwiel multifunctioneel
InterieurBinnenspiegel automatisch dimmendComfortstoel(en)Elektrische ramen voorLederen stuurwielPassagiersstoel in hoogte verstelbaarStuur verstelbaar
MilieuStart/stop systeem
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
OverigeApple Carplay/Android AutoConnected servicesDab
Bijzonderheden
Alle technologie in de Opel Corsa is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2016 heeft 69058 kilometer op de teller staan. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Elke rit de perfecte zit met de heerlijke comfortstoelen. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Opel heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze Opel is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Opel Corsa is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Helling-op, helling-af, stilstaan, wegrijden… allemaal supermakkelijk dankzij de hill hold control.

Lijkt deze Opel u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!
Bedrijfsinformatie
Wij van Jawie Auto's- james autoservice te wijchen streven naar uniforme kwaliteit en uitstraling en versterken de markt aanbod van kwalitatief goede auto's tegen betaalbare prijzen!
Onze Occasions worden vooraf zo goed mogelijk gecontroleerd en geconditioneerd.
Wij verkopen uitsluitend auto’s met garantie die aan onze strenge voorwaarden voldoen.
Bij ons kunt u op een snelle en eenvoudige wijze een aantrekkelijke financiering afsluiten. U kunt de auto in zijn geheel of een deel van de aankoop financieren. De uitslag daarvan is vaak op de dag van aanvraag bekend.
Onze auto's worden aangeboden zonder garantie pakket, deze kunt u eventueel naar keuzen er bij kopen.


Wij (Jawie Auto's- james autoservice proberen onze advertenties met de groots mogelijke zorg samenstellen, kan het toch gebeuren dat er een fout in voorkomt, Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan onze advertenties.
Wilt u meer infomatie over ons bedrijf ? of heeft u vragen over een auto twijfel dan niet en neem contact met ons op via bellen/whatsapp/mail.

Jawie autos, - james autoservice

Tel : 024-6412318
Mob : 0612288464
Email : info@jawieautos.nl
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan. 2016 - dec. 2018
Kenteken: T-970-PV

Technische informatie
Vermogen: 66 kW (90 PK)
Koppel: 130 Nm
Aantal cilinders: 4
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 13,2 s
Topsnelheid: 175 km/u
Wielbasis: 251 cm

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu en verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 5 l/100km (1 op 20,0)
Energielabel: C

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: geen

Laatst bekeken