Peugeot 308 Sw 1.2 Puretech Style | Navigatie | Panorama Dak | Parleerhulp...

Print
Specificaties
Prijs  € 11.425,00
Merk  Peugeot
Model  308
Type  Sw 1.2 Puretech Style | Navigatie | Panorama Dak | Parleerhulp...
Bouwjaar  2016
Km.  91.251 km.
Carrosserie  Stationwagen
Brandstof  Benzine
Transmissie  Handgeschakeld
Kleur  Grijs
Deuren  5
Gewicht  1.165 kg.
Motorinhoud  1.199 cc.
Opties
ABS, Airbag(s) voor, Airbag(s) achter, Airconditioning, Alarm, Armsteun, Centrale vergrendeling, Cruise control, Dakdragers, Elektrische ramen, Hoogteverstelling stoel, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen, Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje(s) aanwezig, Parkeersensor, Radio/CD, Regensensor, Spiegels elektrisch, Spiegels verwarmd, Startonderbreker, Traction control, Zij-airbags
 
Opmerkingen
Aanvullende opties en accessoires

ExterieurLichtmetalen velgen 16"PanoramadakBuitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaarDimlichten automatischElektronische remkrachtverdelingLED dagrijverlichtingmistlampen voorParkeersensor achter
InfotainmentAudio-navigatie full mapStuurwiel multifunctioneel
InterieurArmsteun voorBinnenspiegel automatisch dimmendElektrische ramen voor en achterLederen stuurwielLendesteunen (verstelbaar)Voorstoelen in hoogte verstelbaar
VeiligheidAirbag(s) hoofd achterAirbag(s) hoofd voorAirbag(s) side voorAirbag passagierAlarm klasse 1(startblokkering)BandenspanningscontrolesysteemElektronisch Stabiliteits ProgrammaHill hold functie
Overige (WLB2)Glazen dak en extra getinte ruit achterklep (OK01)CD-speler + DAB (WLB5)centrale vergrendeling met afstandsbedieningDabElektrisch inklapbare spiegels met instapverlichting (HU13)extra getint glas achterParkeerhulp achter (UB01)
Bijzonderheden
Bij het ontwerpen van de Peugeot 308 SW stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze 308 SW is van het bouwjaar 2016, hij heeft 91251 kilometer gelopen. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare voorstoelen en donker getint glas achter.

Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Met de audiobediening op het stuur regelt u de geluidsinstallatie gemakkelijk en veilig. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! De uitrusting van deze auto is met regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 308 SW is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control zorgt voor een onbeweeglijke positie bij stilstand op elke helling.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Maak nu een afspraak voor een proefrit!
Bedrijfsinformatie
Belangrijk om te weten: Bij ons heeft u geen keuzestress voor welk afleverpakket u moet kiezen wanneer u een occasion wilt aanschaffen. Bij Wittebrug leveren wij een occasion altijd rijklaar af, zonder extra kosten! Simpelweg omdat wij als dealer vinden dat u dat van ons gewoon mag verwachten: Rijklaar, volledig gecontroleerd en uiteraard inclusief garantie! Wij leveren uw nieuwe auto dus altijd tip top af, zelfs met een volle tank brandstof of volle accu. 12 maanden BOVAG-garantie bij de aanschaf van een occasion vanaf € 4.500,-. Bij een zakelijke aanschaf krijgt u 6 maanden BOVAG-garantie. Met de Dealerschappen van de complete Stellantis selectie, Peugeot, Citroen, DS, Opel, Fiat, Abarth, Jeep, Lancia & Alfa Romeo zijn wij in de regio de Stellantis specialist voor u. Wij hebben altijd een voorraad in de groep van minimaal 1500 occasions die u snel kunt rijden. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met onze specialisten en modellen in de showroom. U vindt ons op adres: Westbaan 110 2841 MC Moordrecht. De koffie staat klaar.
Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, specificaties, opties en uitrustingsniveaus zijn altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.
Meer informatie
Algemene informatie
Modelreeks: jan. 2015 - okt. 2016
Kenteken: JL-030-P

Technische informatie
Vermogen: 96 kW (131 PK)
Koppel: 230 Nm
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 205 km/u

Maten
Afmetingen (LxBxH): 459 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 273 cm

Gewichten
Laadvermogen: 675 kg
GVW: 1.840 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg (ongeremd 630 kg)

Interieur
Interieur: Zwart, Stof
Aantal zitplaatsen: 5

Milieu
CO?-uitstoot: 106 g/km
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro 6

Verbruik
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)

Onderhoud
APK: Nieuwe APK bij aflevering

Historie
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
100% Onderhouden: Ja (kwaliteitslabel aanwezig)
Aantal eigenaren: 3

Staat
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)

Financiële informatie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Motorrijtuigenbelasting: € 164 - € 179 per kwartaal

Garantie
Garantielabel: BOVAG Garantie (12 maanden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja

Laatst bekeken